Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Haku tukihenkilöksi kesän 2022 leiritiimeille

Hei protu! Haluatko tarjota kuuntelevan korvasi ja arvokkaan tukesi tärkeille leiritiimeillemme? Viimeistä leiristäsi saattaa olla jo aikaa, tai voit olla uudempikin protu. Lähde tukihenkilöksi! Haussa on sekä yleistukihenkilöitä että ammattitukihenkilöitä. Sinulla tulisi olla:

  • kiinnostus ja halu toimia tukihenkilönä
  • yleistukihenkilöillä kokemus ainakin yhden protuleirin vetämisestä
  • oma jaksaminen siinä tilassa, että voit tukea muita

Tukihenkilöt voivat esimerkiksi auttaa ongelmatilanteiden ratkomisessa, tarjota henkistä tukea, vastata kiperiin käytännön kysymyksiin ja ohjata leiritiimiläisiä tarvittaessa esimerkiksi kokkitukihenkilön, ammattitukihenkilön tai toimiston puoleen. Tukihenkilönä toimiminen ei yleensä vaadi tekijältään suuria ponnistuksia, mutta se on oiva tapa saada hieman lisää arvokasta vastuuta järjestössämme, ja voit olla mukana auttamassa muita. Tukihenkilöinti voikin olla erittäin palkitsevaa sekä antaa uutta näkökulmaa leirikesään ja Protuun! Kuten yksi kesän 2021 yleistukihenkilö totesi palautteessaan: “Parasta yleistukihenkilönä on kuulla, että omista neuvoista on ollut apua tai että leiritiimiläiselle on tullut parempi fiilis juttelun jälkeen.”

Voit itse määritellä ilmoittautumislomakkeessa, minkä ajan olet kesän ja kevään 2022 aikana käytettävissä. Yleistukihenkilöistä muodostetaan tukihenkilötiimit siten, että jokaisella yleistukihenkilöllä on vähintään toinen tukihenkilö kaverinaan. Tukihenkilöille on saatavilla paljon materiaalia tukihenkilöinnin tueksi: heille on olemassa mm. tukihenkilöopas, perehdytysmateriaalia, kiitetyt WhatsApp-ryhmät sekä tukihenkilöjaoston jatkuva tuki.

Tänä vuonna kokeneilla tukihenkilöillä on myös mahdollista jalkautua tiimikoulutuksiin kouluttamaan tukihenkilötoiminnasta. Tavoitteena on tehdä tukihenkilötoimintaa nykyistäkin tutummaksi ja madaltaa tiimiläisten kynnystä ottaa yhteyttä tukihenkilöön hyvissä ajoin.

Hae tukihenkilöksi ja ilmoita aikataulusi täyttämällä lomake viimeistään 15.4.2021, niin sinuun otetaan yhteyttä takarajan umpeuduttua. Lisätietoja saat osoitteesta tukihenkilojaosto@protu.fi!

Kesää odottaen, tukihenkilöjaoston
Tsenna, Sonja, Emma, Kuura, Alex ja Aija

© Prometheus-leirin tuki ry