Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Tule mukaan tekemään Puistotapahtumaa 13.8. Helsingissä!

Aurinkoa, riemukkaita leikkejä ja parasta protuseuraa – tervetuloa mukaan järjestämään Protun rakastettua Puistotapahtumaa lauantaina 13.8.2022 Helsingissä! Puistis kokoaa vasta leirin käyneet ja pidempäänkin protutoiminnassa olleet yhteisen hauskan ääreen. Tapahtumaa ideoimaan ja toteuttamaan kootaan nyt työryhmää, johon ovat tervetulleita mukaan kaikki protut!

Työryhmässä voit itse valita, kuinka paljon vastuuta otat. Halutessasi voit tulla tekemään vain jotain yksittäistä tehtävää. Mukaan voi tulla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta vapaaehtoistoiminnasta: työryhmä tarjoaakin oivan tilaisuuden oppia yhdessä tekemisen ja tapahtumanjärjestämisen perusasioita. Tukena työryhmällä on Protun tapahtumajaosto, joka auttaa kaikissa asioissa tarpeen mukaan. Tule yksin tai kaverin kanssa tekemään unohtumatonta puistospektaakkelia! :)

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 15.5. tällä lomakkeella.

Lisätiedot: tapahtuma@protu.fi

Huom. työryhmän ei tarvitse ottaa yksin vastuuta kaikista mahdollisista tehtävistä ja rooleista itse tapahtuman aikana, vaan idea on, että työryhmä ensin suunnittelee tapahtuman ja sen jälkeen rekrytoi ihmiset eri tehtäviin (kioski, turvallisuus, järjestyksenvalvonta, viestintä ym.) ja ohjelmanumeroihin (aiemmin mm. mahautumisflashmob, keskustelut, vesisota) lähempänä itse tapahtumaa.

Hauskat hetket odottavat – tervetuloa mukaan!

© Prometheus-leirin tuki ry