Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protulle uudet toimitilat Länsi-Pasilasta! Kokoustiloja tarjolla protuaktiiveille!

Protulle on löytynyt uusi upea toimitila Länsi-Pasilasta (Palkkatilankatu 3, 00240 Helsinki). 155-neliöinen tila tarjoaa Protulle laadukkaat toimistotilat sekä kaikkein tärkeimpänä ihanat työskentely- ja oleskelutilat Protun jaostoille ja muille vapaaehtoisille!

Protun toimisto palvelee uusissa toimitiloissa normaalien aikataulujen mukaisesti: ti-ke klo 13-17, to klo 13-18, pe klo 12-16. Asiakaspalvelun sisäänkäynti tapahtuu Palkkatilantorin kautta.

Protuaktiivien käytössä on kolme tilaa (kuvat), joita voi varata käyttöön Google Calendar -varauskalenterilla:

  • Kipinä, alakerran iso avoin kokoustila, jossa sijaitsee avokeittiö (n. 15 hlö). Kalenteri.
  • Pandora, yläkerran kokoushuone, jossa suljettava ovi (n. 7 hlö). Kalenteri.
  • Säpinä, viikonloppuisin vapaaehtoiskäytössä oleva yläkerran aula (n. 7 hlö). Kalenteri.

Alakerran keittiössä on vapaaehtoisten vapaasti nautittavaksi tarjolla vegaanista pikkupurtavaa (mukana gluteenittomia vaihtoehtoja). Toimisto huolehtii yleisistä ruokahankinnoista.

Vapaaehtoisten kulku kokoustiloihin toimiston aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuu Palkkatilankadulta sisäpihalta L-rapun kautta. Ovi avataan sähköisellä avaimella Yale-mobiiliapplikaatiossa. Vapaaehtoinen asentaa puhelimeensa Yale-applikaation, johon lisätään henkilökohtainen sähköinen avain Protun toimistolle. Tiloissa on kulunvalvonta, eli oven avaukset kirjautuvat järjestelmään henkilötietojen kera. Mobiilisovelluksellaan oven avaava vapaaehtoinen on vastuussa tilan käytöstä varauksen aikana. Jaostolaisilla on mahdollisuus saada sähköinen avain, joka on voimassa niin kauan, kuin henkilö on jossakin jaostossa tai toimielimessä. Myös tiimiläiset voivat käyttää tiloja tiimitapaamisiin. Heille myönnetään väliaikainen sähköinen avain jokaista varausta varten erikseen. Yale-järjestelmän sähköisistä avaimista vastaa Protun pääsihteeri: paasihteeri@protu.fi
 
Jaostolaiset voivat pyytää muokkausoikeuksia kokoustilojen kalentereihin, jonka jälkeen he voivat itse tehdä omat varauksensa. Tiimiläiset voivat ottaa toimistoon yhteyttä ja pyytää tekemään varauksen tietylle ajankohdalle (esim. “Varaisimme teatterileirin tiimitapaamista varten Kipinän lauantaina 28.5. klo 10-18”). Varauskalentereista vastaa Protun viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori: simo.porola@protu.fi.

Esteettömyys: Yläkerrassa (toimisto, Pandora, Säpinä) on ulko-oven sisäpuolella luiska, jossa on 3–4 cm kynnys. Pandora-kokoushuoneen ovella on 2 cm kynnys. Alakertaan on kulku L-rapun kautta, jossa on ulko-oven edustalla 8 cm kynnys. Alasisäänkäynnillä toimitiloihin on 3–4 cm kynnys. Kipinä-tilan ovella on 2 cm kynnys. Kerrosten välillä ei ole sisäkautta esteetöntä kulkua. WC-tilat ovat ainoastaan alakerrassa. WC:t ovat ovat pieniä ja niiden ovet ovat kapeat.

 

Muokattu 19.5.2022: tarkistettu Pandoran ja Säpinän osallistujakapasiteetit

© Prometheus-leirin tuki ry