Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kaamoskarkelot järjestetään 4.-6.11. Oulussa

Kaamoskarkelot tulevat taas!

Rakastettua tapahtumaa päästään tällä kertaa viettämään Oulussa Kaijonharjun nuorisotalolla 4.-6.10.

Kaamoskarkelot on tapahtuma, joka vuosi toisensa perään nostattaa yhdistyksen syyskokouksen tunnelman kattoon. Luvassa on tuttua protuohjelmaa keskusteluista leikkeihin. Teemana tämän vuoden Kaamoskarkeloissa on menneiden talvien lumet. Mitä se sitten merkitseekään…

Yhdistyksen syyskokouksessa hyväksytään Protun ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan uusia jäseniä hallitukseen. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on äänioikeus. Käytä siis ääntäsi ja tule nauttimaan ihanasta viikonlopusta muiden protujen seurassa!

Perjantaina 4.11. paikalle saa saapua klo 20.15 alkaen. Perjantai-illalle pyritään järjestämään iltapalaa, mutta se varmistuu myöhemmin. Lauantai-aamuna nuorisotalolla tarjotaan aamupalaa klo 9.00 ja ohjelma alkaa 10.00. Tapahtuma loppuu sunnuntaina noin klo 16.00.

Tapahtuma on ilmainen, mutta ruokailut maksavat 5€/päivä.

Ilmoittautuminen Kaamoskarkeloihin on auki 2.11. asti ja ilmoittautumisen muokkaaminen onnistuu myös siihen asti. Ensimmäiset 30 ilmoittautujaa majoitetaan Kaijonharjuun, seuraavat 30 Puolivälinkankaalle.

Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta www.protu.fi/kaamoskarkelot2022 ja edellyttää sisäänkirjautumista.

© Prometheus-leirin tuki ry