Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Uskonnoton helsinkiläinen nuori aikuinen, osallistu tutkimushaastatteluun!


Väitöskirjatutkija Tiina Parkkinen (Helsingin yliopisto) tekee väitöskirjatutkimusta helsinkiläisten nuorten aikuisten näkemyksistä uskontoon, yhteiskuntaan ja uskonnottomuuteen liittyen. Hän on etsimässä tutkimushaastatteluun vapaaehtoisia osallistujia eri taustoista ja eri puolilta Helsinkiä seuraavilla lähtökohdilla:

•    Olet syntynyt 1987–2004 (2004 syntyneistä voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet).
•    Asut Helsingissä.
•    Et usko Jumalaan.

Mikäli lähtökohdat osuvat sinuun ja olet kiinnostunut osallistumaan, voit ilmoittautua mukaan täyttämällä oheisen esitietokyselyn. Osa kyselyn täyttäneistä kutsutaan yksilöhaastatteluun. Haastattelut nauhoitetaan haastateltavan luvalla ja niihin on hyvä varata aikaa noin 75 minuuttia. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Osallistumalla tutkimukseen olet osaltasi edistämässä suomalaista uskonnollisuuden muutoksen ja uskonnottomuuden tutkimusta.

Protu jakaa tietoa haastateltavien hausta, sillä tutkimustiedon tuottaminen uskonnottomista nuorista aikuisista on yhteiskunnallisesti merkittävää esimerkiksi yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Yhdistys on uskonnollisesti sitoutumaton, mutta yhtenä tehtävänämme on turvata uskontokuntiin kuulumattomien ja uskonnottomien nuorten mahdollisuus aikuistumiskoulutukseen.

Kiitos osallistumisestasi!

Ilmoittaudu täällä: https://redcap.link/hki-uskonto

Lisätiedot:
Tiina Parkkinen
väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
tiina.m.parkkinen@helsinki.fi


© Prometheus-leirin tuki ry