Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae kouluttajaksi keväälle 2023!

Kouluttajana pääset kokemaan Protun koulutukset aivan uudesta näkökulmasta!

Protun leirinvetäjäkoulutuksissa kouluttaa joka vuosi noin 100 vapaaehtoista kouluttajaa. Keväällä 2023 tarvitsemme niin uusia innokkaita kouluttajia kuin vanhoja kokeneita tekijöitäkin! Kouluttajat mahdollistavat sen, että tulevat leiritiimiläiset saavat hyvät valmiudet onnistunutta leirikesää varten.

Kouluttamalla voit myös korvata omat koulutuksesi, jos haet leiritiimiin kesällä 2023. Kouluttaminen kehittää suunnittelu- ja ohjelmanvetotaitoja, joista hyödyt niin protuleireillä kuin jokapäiväisessä elämässäkin.

Kouluttajaksi voi lähteä Protun jäsen, joka on ollut vähintään yhden kerran leiritiimissä apuohjaajana tai ohjaajana.

Jos olet uusi kouluttaja, etkä ole kouluttanut aiemmin, osallistu viikonlopun mittaiseen kouluttajakoulutukseen. Kouluttajakoulutuksessa opit kouluttamisesta kaiken tarvittavan protumaisissa tunnelmissa! Kevätkauden kouluttajakoulutus pidetään 7.–8.1.2023 Munkkiniemen nuorisotalolla Helsingissä. Kouluttajakoulutukseen saa matkakorvaukset koko Suomesta.

Hae kouluttajaksi täyttämällä kouluttajien aikataulutoivelomake täällä viimeistään 30.11.2022.

Ilmoittaudu kouluttajakoulutukseen täällä.

Lue lisää kouluttajuudesta täällä.

Jos haluat kouluttaa keväällä, täytä kouluttajien aikataulutoivelomake, vaikka et ole käynyt kouluttajakoulutusta. Muista kuitenkin ilmoittautua kouluttajakoulutukseen mahdollisimman pian!

Nähdään koulutuksissa!
Koulutusjaosto

© Prometheus-leirin tuki ry