Kirjautuminen

Yhteys Protuun

• Voit antaa palautetta Protulle tällä lomakkeella (halutessasi anonyymina).
  • Osoitteenmuutokset: Voit muuttaa yhteystietojasi netissä kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi (joka on muotoa: sukunimi etunimi tai sähköpostiosotteesi). Osoitteeenmuutoksen voi lähettää myös s-postitse toimistolle.
  • Käyttäjätunnuksen uuden salasanan saat netistä: protu.fi > Kirjautuminen > Pyydä uutta salasanaa.
  • Voit esittää leireihin ym. Protun toimintaan liittyviä kysymyksiä myös Ask.fm:ssä!

Toimisto

Prometheus-lerin tuki ry:n toimisto sijaitsee Aurorankadun ja Nervanderinkadun kulmassa Etu-Töölössä, Helsingissä Taidehallin ja Luonnontieteellisen museon vieressä.

• Käynti- ja postiosoite: Aurorankatu 13, 00100 Helsinki
  • Aukioloajat: ti-ke klo 13-17, to 13-18, pe 12-16 (Huom. koronavarotoimenpiteet Protun toimistolla)
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 4368 5270
  • Sähköpostiosoite: protu@protu.fi
  • Pankkiyhteys: FI80 1023 3000 2163 53 (Nordea)
    • Kyseiselle tilille maksetaan leiri- ja jäsenmaksut sekä leiri- ja koulutustilityksien loppurahat.
    • Muista maksaa laskussa olevalla viitenumerolla!
    • Tilitysmaksuun kirjoitetaan selite: "Leirin/koulutuksen numero ja tilittäjän nimi". Muihin maksuihin selite: "Mitä maksetaan ja kenen maksu se on".
  • Y-tunnus: 1635456-7
  • Toimistolta voi tilata: leiri- ja yleisesitteitä ja julisteita, uuden protukorun kadonneen tilalle ja Protu-tuotteita
  • Pääsihteeri Päivi Lilja, 040 652 9112, paasihteeri@protu.fi tai paivi.lilja@protu.fi
  • Viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori Simo Porola, 040 352 5832, simo.porola@protu.fi

Kokoustila Sähinä

Toimiston naapurissa sijaitsee kokoustila Sähinä

• Käytettävissä ilmaiseksi esimerkiksi jaoston kokousta, koulutustiimin tapaamista tai muuta protutoimintaa varten.
  • Tilaa noin kymmenelle kokoustajalle, WC sekä varustus yksinkertaisen ruuan valmistamiseen (jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni).
  • Varaustilannetta pääsee katsomaan Google-kalenterin kautta.

Protun ulkopuoliset tahot voivat tiedustella toimistolta mahdollisuutta Sähinän vuokraamiseen.

Yhdistyksen puheenjohtaja

Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Oscar Slotte, p. 044 2149522, sähköposti oscar.slotte@protu.fi

Toimittajat/media:

• Haastattelut/kannanotot: Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Oscar Slotte, 044 2149 522, oscar.slotte@protu.fi
  • Alueellista ja historiallista tietoa leireistä ja osallistumisesta: Prometheus-leirin tuki ry:n viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori Simo Porola, p. 040 352 5832, simo.porola@protu.fi
  • Katso myös Tietoa medialle

Häirintäyhdyshenkilöt

Otamme Protussa kiusaamisen, häirinnän sekä muut turvattomuutta ja epämukavuutta aiheuttavat tapaukset vakavasti.

• Jos kohtaat protuleirillä, koulutuksessa tai muussa Protun toiminnassa epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta sinulle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, voit ilmoittaa Protulle asiasta tällä lomakkeella (myös anonyymisti) tai sähköpostilla.
  • Prometheus-leirin tuki ry:n häirintäyhdyshenkilöinä toimivat:
    • AT Taivainen, p. 040 4509991
    • Tsenna Väänänen, p. 044 5176730
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi ja kaikki häirintäyhdyshenkilöt tavoitat osoitteella hairintailmoitus@protu.fi