Kirjautuminen

Yhteys Protuun

• Voit antaa palautetta Protulle tällä lomakkeella (halutessasi anonyymina).
  • Osoitteenmuutokset: Voit muuttaa yhteystietojasi netissä kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi (joka on muotoa: sukunimi etunimi tai sähköpostiosoitteesi). Osoitteeenmuutoksen voi lähettää myös s-postitse toimistolle.
  • Käyttäjätunnuksen uuden salasanan saat netistä: protu.fi > Kirjautuminen > Pyydä uutta salasanaa.
  • Voit esittää leireihin ym. Protun toimintaan liittyviä kysymyksiä myös Ask.fm:ssä!

Toimisto

Prometheus-lerin tuki ry:n toimisto sijaitsee Helsingissä Etu-Töölössä, Taidehallin ja Luonnontieteellisen museon vieressä.

• Käynti- ja postiosoite:    Aurorankatu 13, 00100 Helsinki.     (Koronavarotoimenpiteet)
  • Aukiolo- ja puhelinajat:  Ti–ke 1317,  to 1318,  pe 1317
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero:    09 4368 5270
  • Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: protu@protu.fi
  • Pankkiyhteys: FI80 1023 3000 2163 53 (Nordea)
    • Leiri- ja jäsenmaksut: muista maksaa laskun viitenumerolla!
    • Tilityksien loppurahat, selite:  "Leirin/koulutuksen numero ja tilittäjän nimi" sekä tuotetilaukset, selite: "Mitä maksetaan ja kenen maksu se on".
  • Y-tunnus: 1635456-7
  • Toimistolta voi tilata: uuden protukorun kadonneen tilalle ja Protu-tuotteita
  • Pääsihteeri Anu Taivainen 040 652 9112, paasihteeri@protu.fi
  • Viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori Simo Porola, 040 352 5832, simo.porola@protu.fi
  • Koulutuskoordinaattori Kukka-Maaria Wessman, 040 141 8018, koulutuskoordinaattori@protu.fi

Kokoustila Sähinä

Toimiston naapurissa sijaitsee kokoustila Sähinä

• Käytettävissä ilmaiseksi esimerkiksi jaoston kokousta, koulutustiimin tapaamista tai muuta protutoimintaa varten.
  • Tilaa noin kymmenelle kokoustajalle, WC sekä varustus yksinkertaisen ruuan valmistamiseen (jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni).
  • Varaustilannetta pääsee katsomaan Google-kalenterin kautta.

Protun ulkopuoliset tahot voivat tiedustella toimistolta mahdollisuutta Sähinän vuokraamiseen.

Yhdistyksen puheenjohtaja

Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Alma Koivisto, p. 050 550 6971, alma.koivisto@gmail.com

Toimittajat/media:

• Haastattelut/kannanotot: Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Alma Koivisto, p. 050 550 6971, alma.koivisto@protu.fi
  • Alueellista ja historiallista tietoa leireistä ja osallistumisesta: Prometheus-leirin tuki ry:n viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori Simo Porola, p. 040 352 5832, simo.porola@protu.fi
  • Katso myös Tietoa medialle

Häirintäyhdyshenkilöt

Otamme Protussa kiusaamisen, häirinnän sekä muut turvattomuutta ja epämukavuutta aiheuttavat tapaukset vakavasti.

• Jos kohtaat protuleirillä, koulutuksessa tai muussa Protun toiminnassa epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta sinulle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, voit ilmoittaa Protulle asiasta tällä lomakkeella (myös anonyymisti) tai sähköpostilla.
  • Prometheus-leirin tuki ry:n häirintäyhdyshenkilöinä toimivat:
    • AT Taivainen 0406595521
    • Tsenna Väänänen 0406595530
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi ja kaikki häirintäyhdyshenkilöt tavoitat osoitteella hairintailmoitus@protu.fi