Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Liity Protun jäseneksi!

Protun jäseniksi ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Yhdistyksen jäsenyys on monesti myös edellytys toimintaan osallistumiselle. Jäsenmaksut ovat myös Protulle tärkeä tulonlähde, joten jo liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaamme.

Protun jäsenyys on edellytyksenä mm. siihen, että

  • voit lähteä vetämään protuleiriä apuohjaajana
  • voit lähteä tiimiläiseksi syysleirille
  • voit toimia yhdistyksen aktiivitehtävissä, esim. kouluttajana tai jaoston jäsenenä
  • voit äänestää yhdistyksen kokouksissa
  • voit ottaa osaa laajempaan keskusteluun verkkosivujemme keskustelufoorumilla ja päästä lukemaan jaostojen ja hallituksen pöytäkirjoja ja muita dokumentteja, joihin jäsenet saavat laajemmat oikeudet Protun www-sivuilla.
  • saat kotiin postitettuna Protu-lehden, jossa kerrotaan yhdistyksen tärkeimmät kuulumiset, käydään keskustelua ja julkaistaan artikkeleja Protun jäseniä kiinnostavista aiheista. Samaan perhejäsenyyteen kuuluville jäsenille lähetetään lehteä vain yksi kappale.

JÄSENYYDEN HAKEMINEN

Jäseneksi liittymistä haetaan verkkosivujen kautta. Huomaa, että sinun tulee olla rekisteröitynyt sivuille, jolloin saat käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Rekisteröidy tässä: Rekisteröitymislomake

Jos ole joskus ilmoittautunut leirille, ohjaajaksi tai jäseneksi, sinulla on jo käyttäjätunnus! Voit pyytää uuden salasanan välilehdeltä: Jäsenalue > Pyydä uutta salasanaa

Liity jäseneksi tässä: Jäseneksi liittymislomake

Jäsenhakemus toimitetaan yhdistyksen hallitukselle, joka käsittelee sen seuraavassa kokouksessaan. Hallitus kokoustaa noin kerran kuukaudessa. Jäsenmaksulasku lähetetään postitse jäsenen osoitteella.

Jäsenluokat ja niitä vastaavat maksut vuonna 2017

- Henkilöjäsenyys 35 €   henkilötukijäsenyys 50 €
- Perhejäsenyys 51 €      perhetukijäsenyys 100 €

Tukijäsenyys ei eroa tavallisesta jäsenyydestä muuten, kuin rahallisesti, jolloin Protun toimintaa voi tukea suuremmalla summalla. Tukijäseneksi vaihtamisesta ilmoitetaan toimistolle sähköpostiosoitteeseen protu@protu.fi.

Mikäli haluaa antaa lisätukea jäsenluokkaa vaihtamatta, voi jäsenmaksuun lisätä haluamansa määrän (esim. 10 €) ja maksaa sen mukaisen summan (esim. 45 € tai 61 €).

- Pienituloisilla mahdollisuus alennettuun 25 euron jäsenmaksuun. Jos opiskelu, työttömyys, varusmiespalvelus, pieni eläke tai muu syy aiheuttaa huonon taloudellisen tilanteen, voi henkilöjäsen maksaa alennetun 25 euron maksun ja säilyttää henkilöjäsenyytensäj, eikä siitä tarvitse ilmoittaa erikseen toimistolle.

- Erittäin vähävaraisilla on mahdollisuus hakea yhdistykseltä myös isompaa avustusta jäsenmaksuunsa. Jäsenmaksun avustushakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen talvk@protu.fi.
 

REKISTERÖIDYT YHDISTYKSET, jotka hyväksyvät Protun tarkoituksen, voivat myös liittyä jäseneksi. Yhdistyksen jäsenmaksu on 200  euroa ja yhdistystukijäsenyys 300 euroa.

Kiitämme tuestasi Prometheus-leiritoiminnalle ja Prometheus-leirin tuki ry:n työlle! 

 

EROAMINEN

Jäsenyyden lopettamisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse protu@protu.fi -osoitteeseen Protun toimistolle. Perhejäsenyyden lopetuksessa tulee ilmoittaa, onko kyseessä jäsenyyden muuttaminen yksilöjäsenyydeksi ja kertoa henkilöt, jotka eroavat ja kuka jää jäseneksi  - vai lopetetaanko kaikkien jäsenyys.

HUOM: Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei riitä yhdistyksestä eroamiseen! Hallitus kuitenkin voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta; käytännössä kuitenkin odotetaan ja muistutetaan kahden vuoden ajalta maksamattomia maksuja ennen erottamista.

© Prometheus-leirin tuki ry