Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kuvausluvat

Joillakin kesän protuleireillä otetaan valokuvia leirin osallistujista Prometheus-leirin tuki ry:n käyttöön. Jos nuori haluaa olla kuvissa mukana tai kuvissa esiintyminen sopii hänelle, tarvitsemme suostumuksen sekä häneltä itseltään että kaikkien alle 18-vuotiaiden kohdalla myös huoltajalta.

Tavoitteenamme on saada kivoja ja tunnelmallisia kuvia leiriltä. Kuvia on tarkoitus käyttää Protun tiedotuksessa ja materiaaleissa (esim. sosiaalisen media, esitteet ja verkkosivut), lehdistölle ja yhteistyökumppaneille suunnatussa mediapankissa, yhdistyksen julkaisemassa Protu-lehdessä sekä muissa vastaavissa tarkoituksissa. Kuvia säilytetään Protun toimistolla ja verkkopalveluissa. Nuoret saavat kuvat tietenkin myös itselleen käyttöönsä - kuvista saakin mukavia leirimuistoja. Esimerkkejä viime vuosien leirikuvista löytyy täältä (avautuu uuteen ikkunaan).

Halutessaan nuori voi koska tahansa leirillä ollessaan peruuttaa suostumuksensa kuvatuksi tulemiseen. Otetut kuvat toimitetaan nuorelle nähtäväksi ennen niiden julkaisua, ja nuoret voivat tarvittaessa pyytää, jos eivät halua jotain tiettyä kuvaa käytettävän.

Luvan voi antaa myös ehdollisena, esimerkiksi “nuoren kasvot eivät saa näkyä”. Tässä tapauksessa voit ruksia ilmoittautumislomakkeen kuvauslupakohdan ja lähettää tiedon ehdosta sähköpostitse Prometheus-leirin tuki ry:n tiedotusjaostolle osoitteeseen kuvausluvat@protu.fi

Huom. Nuori voi vielä tämänkin jälkeen peruuttaa suostumuksensa ja pyytää Protua lopettamaan kyseisen kuvan käytön, jolloin voimme myös poistaa jo julkaistut kuvat sosiaalisesta mediasta.

© Prometheus-leirin tuki ry