Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Hae rekryksi!

Kiinnostaako ihmismieli, lämmittävätkö luonteenpiirteet? Kiehtovatko erilaiset persoonat, mietityttääkö, kuinka tiimit kootaan? Rakastatko junamatkan tunnelmaa, houkuttaako kulttuurimatkailu ympäri maamme eksoottisia koulutuspaikkoja? Tuntuuko sinusta, että tahtoisit päästä osaksi jaostoa, joka ei ole jaosto, vaan yksi iso yhtenäinen ryhmä?

Jos vastauksena kaikkiin edellämainittuihin kysymyksiin on kyllä, lähde REKRYKSI!
Yhtä ihannerekryä ei ole olemassa, vaan kuten tiimeissäkin, kaipaamme rekryryhmään mahdollisimman monenlaisia, toisiaan täydentäviä henkilöitä. Muutama pieni vaatimus rekryryhmään päästääkseen tulee silti täyttää: ensinnäkin hakijan tulee olla ollut leiritiimissä vähintään kerran aikaisemmin, minkä lisäksi hakijan on syytä olla tankattuna täyteen motivaatiota, sillä rekrytointi vie aikaa.
Rekryjen vuoteen liittyy myös muutamia tapahtumia, joihin jokaisen ryhmän jäsenen tulee osallistua. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät löydät uutisen lopusta. Tarkistathan siis ennen hakemuksen lähettämistä, että kyseiset päivämäärät ovat kalenterissasi varmasti vapaana!

Miten rekrytoijaksi sitten haetaan? Ensimmäinen vaihtoehto on täyttää ja palauttaa hakemus Purkajaisissa rekryständillä, samalla voi kysellä lisää meiltä rekryiltä. Toinen mahdollisuus on tällä lomakkeella.
Olipa hakutapasi mikä tahansa, muistathan jättää hakemuksesi deadlinepäivään, 8.9. mennessä!

Kaikki rekrytoijaksi hakevat haastatellaan syys-lokakuun aikana.

Mikäli sinulla heräsi vielä kysymyksiä tai haluaisit kuulla rekrytonnista lisää, lisätietoja voi kysellä rohkeasti sähköpostitse osoitteesta rekry@protu.fi tai Purkajaisten rekryständillä.

 

Rekryn vuosi, eli tärkeimmät tapahtumat ovat:

Marraskuu: Perehdytys 8.-10.11.2019

Tammi-maaliskuu: Koulutukset, yhteensä 6-8 viikonloppua

Helmikuu: Kevätkokous – 1 perjantai-ilta

Huhtikuu: Tiimien kokoamiset - 3.-5.4.2020 ja 10.-12.4.2020, 2 viikonloppua

Kesäkuu: Kesäkokous – 1 viikonloppu

Syyskuu: Purkajaiset – 1 viikonloppu

Lokakuu: Syyskokous – 1 viikonloppu

 

Iloista loppukesää ja alkavaa syksyä toivottaa rekrytointiryhmä!

© Prometheus-leirin tuki ry