Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Aktiiviksi / jaostolaiseksi?

Jaostotoiminta on mukavaa!

Prometheus-leirin tuki ry:n toiminta on organisoitu erilaisiksi jaostoiksi ja työryhmiksi. Niillä kaikilla on oma, kiinteästi leiritoimintaan liittyvä vastuualueensa. Jaostotoiminta on mukavaa yhdessä tekemistä, jossa tutustuu uusiin ihmisiin ja oppii uutta.

Mitään ei tarvitse osata valmiiksi vaan jaostot perehdyttävät uudet toimijansa aina alkuun. Jaostolaisten ikä vaihtelee 15-vuotiaasta eläkeläisiin ja kaikki tekevät töitä tasa-arvoisina ja talkoohengessä. Jaostoilla on erilaisia työtapoja, mutta osallistuminen eri puolilta Suomea on mahdollista kaikissa toimielimissä. Jaostolaisille korvataan matkakulut kokouksiin. Jaostotoimintaan voit lähteä mukaan minkä ikäisenä tai mistä päin Suomea tahansa.

Erilaisia jaostoja ja erilaista toimintaa

Protussa on yhteensä melkein 20 erilaista jaostoa tai työryhmää ja jokaisella niistä on tietty vastuualue hoidettavanaan. Jaostot hoitavat mm. leiripaikat, koulutukset, rekrytoinnin, jatkoleirit, tapahtumat, kansainväliset asiat, kokit ja paljon muuta.

Kaikkia tarvitaan, jotta saadaan koko Protun toiminta järjestetty, organisoitua ja toteutettua. Protun toiminta muuttuu niin myös jaostotokenttä saattaa elää jopa vuosittain. Kaikki nykyiset jaostot ja työryhmät on listattu erilliselle sivulle.

Ole aktiivinen ja lähde mukaan!

Jos olet kiinnostunut jaosto- ja aktiivitoiminnasta tutustu tarjontaan tarkemmin jaostojen ja työryhmien sivulla. Syksyisin jokainen jaosto etsii itselleen uusia jäseniä erilaisin keinoin ja kokoaa esityksen hallituksen päätettäväksi.

Pääsääntöisesti hallitus nimittää jaostot ja työryhmät joulukuun kokouksessa aina seuraavalle kalenterivuodelle eli syksy on parasta aikaa olla aktiivinen ja lähteä mukaan!

© Prometheus-leirin tuki ry