Kokiksi

Talousvastuullinen kokki ja kokkipari

Kokkaamaan voi lähteä yksin tai kaverin kanssa ja halutessaan kokki voi myös pyytää kokkijaostoa rekrytoimaan itselleen kokkiparin tai lähteä itse pariksi kokille. Jos kokkeja on yksi, on hänen oltava täysi-ikäinen. Jokaisessa kokkauksessa on aina täysi-ikäinen talousvastuullinen kokki, joka huolehtii rahaliikenteestä. Jos kokkeja on kaksi, voi toinen heistä olla alaikäinen. Pariksi talousvastuulliselle kokille voi lähteä, jos kokkaaminen kiinnostaa, mutta ei ole vielä aivan varma taidoistaan ja haluaa ensin seurata kokeneempaa kokkia. Kummankaan kokin ei tarvitse olla Protun jäsen.

Kokkihaut

Protukokkeja tarvitaan ympäri vuoden erilaisiin tehtäviin ja kokkitehtäviä niin leireille kuin muihinkin tapahtumiin avautuu pitkin vuotta. Voit hakea mukaan lomakkeella.

Kiinnostuitko? Seuraa protukokkien viestintäkanavia!

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä kokkijaostolle (kokkivastaava@protu.fi) niin liitämme sinut sähköpostilistalle. Voit myös liittyä Protukokit-ryhmään Facebookissa. Sekä sähköpostilistalta että fb-ryhmästä saat tietoosi uusimmat kokkipaikkahaut ja näiden tarkat aikataulut. Seuraa Protukokkeja instagramissa käyttäjänimellä protukokit.

Kokkien valintojen eettiset periaatteet

Kokkien valintojen eettiset periaatteet

Lue lisää