Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Leiritiimiin 2018?

Leiritiimiläiset luovat joka kesä lähes 70 kesän parasta Prometheus-leiriä, mikset siis haluaisi olla mukana suunnittelemassa yhtä niistä?

Jokaisesta leiristä vastaa vapaaehtoisista koostuva tiimi. Jokaiselle leirille lähtee kaksi yli 20-vuotiasta ohjaajaa sekä viisi apuohjaajaa. Tiimiläisenä joudut varaamaan aikaa enemmän kuin vain sen yhden viikon kesän aikana. Sinun tulee osallistua kahteen koulutukseen tammikuun ja maaliskuun välillä sekä tiimikoulukseen huhti-toukokuussa. Tiimikoulutuksessa pääset tutustumaan uuteen tiimiisi.

On hyvä varata aikaa leirin suunnitteluun myös koulutuksien ulkopuolelta. Kaiken tämän lisäksi järjestetään leirin jälkeen vielä kahden päivän mittaiset purkajaiset, joissa tiimit pääsevät tunnelmoimaan leirinsä sujumista ja iloitsemaan tehdystä työstä.

Ilmoittautuminen kesän ohjaajaksi tai apuohjaajaksi kesän 2018 leireille aukeaa marraskuussa!

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa marraskuussa ja jatkuu kunkin roolin (apuohjaajille ja ohjaajille on erilaiset roolit, myös sen mukaan, onko aiemmin toiminut leirillä tiimissä) kohdalla niin kauan kuin ko. roolille on koulutuksissa tilaa. Roolihakemuksen voi tehdä jo nyt valmiiksi ja toimistolla myönnetään roolit marraskuun aikana.

Mukavaa koulutuskevättä kaikille uusille ja vanhoille ohjuksille!

© Prometheus-leirin tuki ry