Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Palautetta Protulle?

Onko sinulla risuja tai ruusuja, oletko keksinyt mahtavan idean tai huomannut asian, jota pitäisi kehittää? Tällä lomakkeella voit antaa nimetöntä palautetta ja luottaa siihen, että se välitetään sille Protun toimijalle, jolle se kuuluu!

Huomioithan, että tätä lomaketta ei ole tarkoitettu häirintäkokemuksista ilmoittamiseen. Jos olet kokenut häirintää Protussa, ota yhteyttä joko sähköpostilla hairintailmoitus@protu.fi tai täältä löytyvällä lomakkeella.

 

Huom! Protun nettisivut tallentavat automaattisesti käyttäjätunnuksesi, jos olet kirjautuneena sivuille, kun jätät palautteesi. Kirjauduthan siis ulos ennen palautelomakkeen lähettämistä, jos haluat pysytellä anonyymina. Tällöin sinulle ei tietenkään voida vastata palautteeseen.

 

**********


Voit jättää tämän kentän tyhjäksi, ellet halua osoittaa palautettasi jollekin tietylle toimielimelle tai et tiedä, mikä toimielin hoitaa pohtimaasi asiaa.
Risut, ruusut, uudet ideat ja kehityskohteet, kerro mitä mielesi päällä on!
CAPTCHA
Haluamme suojella sivustoamme roskapostilta. Osoita olevasi ihminen etkä robotti rastittamalla asiasta kertova kenttä alhaalta ja vastaavasi sen jälkeen sinulle esitettyyn kysymykseen
© Prometheus-leirin tuki ry