Jäsenalue
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Pöytäkirja-, aktivisti- sekä ohjaaja-sähköpostilistat!

Kiinnostaako tietää mitä Protussa tapahtuu?

Aktivisti-, poytakirja- sekä ohjaaja-listoille voi taas liittyä! Olemme herätelleet vanhat aktivisti-, poytakirja- sekä ohjaaja-listat henkiin. Näitä lukemalla ja niille postaamalla Protun sisäinen viestintä saadaan uuteen kukoistukseen! Listoille pääsee liittymään osoitteessa http://listat.protu.fi.

Listoille lähetettävää postia moderoivat toimiston Santeri ja tvk:n pj Timo Ikonen, joten ylimääräistä spämmiä ei pitäisi päästä lävitse.

 

Kuvaukset listoista:

Aktivisti - aktivisti@protu.fi - Protun aktiiveille, joita kiinnostaa tietää mitä Protussa tapahtuu.

AKTIVISTI-lista on tarkoitettu kaikenlaiseen viestintään, joka koskee protuja. Etenkin jaostojen ja toimielinten kokouskutsut, ajankohtaiset tiedotteet, toimiston tiedotteet sekä kaikki muu jonka arvelette olevan tärkeää myös muille kuin itsellenne tai toimielimellenne postataan tälle listalle.

Poytakirja - poytakirja@protu.fi - Protun aktiiveille, joita kiinnostaa tietää mitä Protussa on päätetty.

PÖYTÄKIRJA-lista on puolestaan tarkoitettu vain ja ainoastaan eri toimielinten, kuten hallituksen, jaostojen, työryhmien ym. pöytäkirjoille sekä muistioille. Tätä listaa lukemalla pysyt kärryillä tehdyistä päätöksistä.

Ohjaaja - ohjaaja@protu.fi - Ohjaajina toimineille/toimiville protuille

OHJAAJA-lista on puolestaan kommunikointiväline ohjaajaikäisille protuille.

 

MUISTAKAA kun postaatte esimerkiksi kokouskutsun tai pöytäkirjan. Laittakaa mahdollisen liitetiedoston lisäksi sisältö myös siihen tekstikenttään oman viestinne perään. Näin sähköpostiohjelmien hakutoiminnot löytävät kätevästi viestisi myöhemminkin. Jos laitat pelkän liitteen, niin viestisi hukkuu hyvin äkkiä unholaan.

© Prometheus-leirin tuki ry