Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Leiritiimiin

   

Auta tekemään ikimuistoinen viikko nuorille - lähde vetämään protuleiriä!

Leiritiimiläiset luovat joka kesä lähes 70 kesän parasta protuleiriä, mikset siis haluaisi olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhtä niistä?

  • Jokaisesta leiristä vastaa vapaaehtoisista koostuva tiimi. Leirille lähtee kaksi yli 20-vuotiasta ohjaajaa sekä viisi apuohjaajaa.
  • Tiimiläiset osallistuvat kahteen viikonloppukoulutukseen tammikuun ja maaliskuun välillä sekä tiimikoulukseen huhti-toukokuussa. Koulutuksissa tutustutaan Protu-leirien sisältöihin, tavoitteisiin ja käytäntöihin sekä harjoitellaan leirinvetotaitoja.
  • Leirin suunnitteluun kannattaa varata aikaa myös koulutuksien ulkopuolelta.
  • Tiimiläisenä sinun on mahdollisuus oppia uusia asioita ja taitoja, joista on hyötyä kaikkialla elämässä, kuten esimerkiksi vuorovaikutus-, fasilitointi- ja projektinhallintataitoja.
  • Tiimiläisille ei makseta leiriviikosta palkkaa, mutta matkat leiripaikalle korvataan ja taatusti täyttävät ruuat tarjotaan. Muita luontaisetuja on luvassa runsain mitoin: uusia, uskomattomia ihmisiä, herkullisia keskusteluja, auringonlaskuja, lämpimiä halauksia ja yllättäviä ajatuksia!

 

Leirin käynyt 15–19-vuotias, lähde apuohjaajaksi!

Yli 20-vuotias aikuinen, lähde ohjaajaksi!

© Prometheus-leirin tuki ry