Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

Leiri Vahojärvi 7.7.

su 07.07.2024 - su 14.07.2024

  • Vahojärventie 828
  • 39700 Parkano
  • Tampereen seutu

Ilmoittautumistilanne

18 / 18

  • Leiri

399,00 

Tälle leirille ei voi enää ilmoittautua.

Leirityypin kuvaus

Seitsemän vuorokautta uteliasta pohdintaa, leikkiä ja toimintaa, syvällisiä keskusteluja, uusia ystäviä, kiinnostavia mielipiteitä, leireilyä ja tunnelmointia.

Leiripaikka Vahojärvi

Ken Vahojärven portista ensi kesänä käy, astuu seikkailuun, jota ei unohda koskaan! Noin 75 km päässä Tampereelta Hankajärven rannalla sijaitseva Vahojärven leirikeskus on paviljonkeineen ja upeine torneineen kuin fantasiakirjan sivuilta – mutta totta! Kaksikerroksisessa päärakennuksessa iso sali leiritoimintaa varten. Majoitus 6 hengen huoneissa kerrossängyissä. Sisä-wc ja suihkut. Leirikeskusta ympäröi kaunis luonto ja vesistöt. Pihapiirissä tarjolla pelikenttä, nuotiopaikka, rantasauna, uimaranta ja soutuvene.

”Vahojärven rantasauna oli superhieno ja hienoa kuulla, että sitä myös käytettiin ahkerasti!” -Laura, kesän 2018 leiriläisen huoltaja.

Tiedot paikan esteettömyydestä

Päärakennus on esteetön ja siellä on majoitustilaa, suihkukopit ja invavessa. Loppujuhlaan osallistuminen esteettömästi mahdollista. Tie saunalle esteetön, saunan edessä on kynnys, johon voi laittaa liuskan pyöratuolia varten. Saunassa on iso suihkuhuone ja puupenkki, jota voi käyttää suihkutuolina. Pukuhuoneessa mahtuu liikkumaan pyörätuolilla.

Tutustu leiripaikkaan