Leirin valinta

Ilmoittautuminen

Vahvistus / maksu

Tilausvahvistus

Musiikkileiri Koivuniemi 7.7.

su 07.07.2024 - su 14.07.2024

  • Anttoorantie 590
  • 28900 Pori
  • Porin seutu

Ilmoittautumistilanne

18 / 18 (Jonossa 1)

  • Musiikkileiri

430,00 

Leirityypin kuvaus

Musiikkileiri on Prometheus-leiri, jolla leiriteemoja käsitellään myös musiikin keinoin, musiikkia kuunnellen ja siitä keskustellen sekä myös itse musisoiden. Leirillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin musiikkilajeihin, soitetaan ja lauletaan, mahdollisesti myös sävelletään. Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet tai sitä harrastavat.

Leiripaikka Koivuniemi

Porin rannikolta Pastuskerin saarelta kantautuu kesällä kyhmyjoutsenten laulua, lampaiden ääntelyä …ja uteliaasti pohtivaa protupuhetta! Koivuniemen leirikeskuksessa tarjoaa viihtyisät puitteet leirityöskentelylle ja ulkoilulle. Alueella on luentosali-, ruokala- ja majoitusrakennukset sekä useita nuotiopaikkoja, paljon nurmikenttää ja metsäpolkuja. Majoitus viehättävässä puutalossa, jossa yksi isompi sali ja muutama pienempi huone. Sisä-wc:t ja suihkut. Iso sauna upealla merinäköalalla!

”Viehättävä paikka, jossa intiimi tunnelma. Ja sauna! Haluaisin itsekin sinne löylyihin ja uimaan, pohtimaan elämää ja olemaan protutiloissa.” -Aava, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

”Paikka oli aivan ihastuttava!!” -Auli, kesän 2018 leiriläisen huoltaja

Tiedot paikan esteettömyydestä

Paikka on osittain esteetön (inva-liuskoja on paitsi isossa rakennuksessa ja saunassa). Esteetön osallistuminen loppujuhlaan järjestettävissä.
Liikuntarajoitteisia kehotetaan ottamaan suoraan yhteyttä paikan omistajaan, jotta osallistuja voi tehdä arvion kohtaavatko omat toiveet ja tarpeet paikan mahdollisuuksien kanssa.

Tutustu leiripaikkaan