Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kesän 2018 leiriläisten ilmoittautuminen syysleireille alkaa 13.8.

Protu-leirit eivät rajoitu kesään, vaan lokakuu tuo tullessaan syysleirit. Syysleirit ovat perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään kestäviä leirejä, joilla pohditaan viikonlopun ajan yhtä teemaa protumaisesti keskustellen ja leikkien. Tavallisille syysleireille ovat tervetulleita kaikki Prometheus-leirillä leiriläisenä ja tiimiläisenä olleet ja K-20 leirille nimensä mukaisesti 1998 syntyneet tai vanhemmat.

Tänä vuonna syysleirejä järjestetään kolme: Helsingissä, Östiksen leirikeskuksessa 12.-14.10. teemalla Kauhu ja todellisuus, Loimaalla Pohjantilan leirikeskuksessa 26.-28.10. teemalla Luonnollisuus ja luonnottomuus sekä K-20 syysleiri Nummelassa, Haukan Pesässä 5.-7.10. teemalla Ihmissuhteet ja rakkaus.

Syysleiri on erinomainen tapa tutustua Protuun oman leirin jälkeen, pehmeä lasku takaisin toimintaan tauon jälkeen, tilaisuus päästä kokemaan leiri uudestaan tai ensimmäistä kertaa leiriläisen roolissa tai vain viettää mukava viikonloppu kiinnostavan teeman ja toisiin protuihin tutustumisen merkeissä.

Kesän 2018 leiriläisten ilmoittautuminen alkaa 13.8. Ilmoittautuminen tapahtuu Protun nettisivuilla. Samalle syysleirille otetaan korkeintaan 4 samalla kesäleirillä ollutta. Aikaisemmin leirin käyneet tai ohjaajana olleet voivat ilmoittautua syysleirille jo nyt. Syysleirin hinta 60 e. Haukan pesän leirille järjestetään yhteiskuljetus Helsingistä ja Pohjantilalle tarvitseville kyyti Loimaan asemalta. Helsingin leiripaikalle pääsee julkisilla.

Voit halutessasi käydä samana vuonna myös usealla syysleirillä. Jos haluat käydä lisäksi talvileirin tai olet jo käynyt kesäjatkoleirin, muista tarjous talvileiristä/kesäjatkoleiristä (185 e.) ja syysleiristä (60 e.) yhteishintaan 220e. Alennus liitetään jälkimmäisen leirin hintaan. Jos haluat hyödyntää alennusta, ota yhteys jatkoleirijaostoon (jatkoleiri@protu.fi).
Lisätietoa syysleireistä https://www.protu.fi/syysleirit

© Prometheus-leirin tuki ry