Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Lähde mukaan Nuorten Ääni -toimitukseen!

Haluatko ottaa selvää, kysyä, kertoa, paljastaa? Haluatko vaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan? Lähde mukaan Nuorten Ääni -toimitukseen!

Nuorten Ääni -toimitus koostuu 13–19-vuotiaista nuorista, joiden tavoitteena on saada nuorten ääni ja näkökulma kuulumaan valtamedioissa tuottamalla itse lehti- ja tv-juttuja. Toimituksessa on uusi kausi on käynnistymäisillään ja uusia jäseniä kutsutaan mukaan. Toiminta on kaikille avointa  ja mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Syyskauden ensimmäinen kokous pidetään maanantaina 3.9. klo 17–19 Hietaniemessä, kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta, osoitteessa Hietaniemenkatu 9 B, 2. krs. Toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun saapuu paikalle kokoukseen.

Nuorten Ääni -toimitukseen osallistumisesta on mahdollisuus saada kurssisuoritus Helsingin lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa Aktiivipolun kautta.

Lisätietoja: http://nuortenaani.munstadi.fi/

PS Nuorten Ääni -toimituksessa on ollut usein aktiivisia protuja mukana ja siellä kovasti toivotaan, että perinne jatkuu! Elikkäs #protusuosittelee

© Prometheus-leirin tuki ry