Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Kokkijaosto uudistuu - tule mukaan!

Protun kokkijaosto uudistuu – tule mukaan tekemään tärkeää toimintaa, opit samalla hyödyllisiä taitoja! Kokkijaoston tehtäviin kuuluu kokkien rekrytointi ja sijoittaminen Protun leireille, koulutuksiin ja tapahtumiin. Kokkijaosto vastaa myös kokkien kouluttamisesta sekä toimii välikätenä kokeille ja muulle Protulle. Mukaan uuteen jaostoon tarvitaan 6–8 toiminnasta kiinnostunutta ihmistä rekrytoimaan ja sijoittelemaan kokkeja, laatimaan ja pitämään yllä taulukkoa (Excel-velhot – tämä on teille!) sekä kouluttamaan ja antamaan tukea.


Kokkijaostossa toimiminen on erinomaista valmistautumista työelämään. Voit omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan painottuen oppia muun muassa rekrytoinnin hallintaa ja koordinointia, tukitoimintojen fasilitointia, organisointia ja aikataulutusta, koulutustaitoja, Excel-taitoja ja ohjeistussisältöjen laatimista. Saat jaostossa toimimisesta ja vastuutehtävistäsi cv-todistuksen.

Koska tehtävät painottuvat varsinaisesti kokkeina toimivien ihmisten koordinointiin, voit hakea mukaan kokkijaostoon, vaikka sinulla itselläsi ei olisi kokemusta kokkaamisesta Protussa. Sinulla ei myöskään tarvitse olla kokemusta koordinoinnista tai muista jaoston varsinaisista tehtävistä, sillä tärkeintä on kiinnostus ja Protussa on tilaa opetella asioita yhdessä! Kun kiinnostuit, täytä lomake täällä tai kysy lisätietoja kokkivastaava@protu.fi!
© Prometheus-leirin tuki ry