Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protun talousvaliokuntaan haetaan puheenjohtajaa!

 

Pidätkö sekä numeroista että ihmisistä? Haluatko tehdä kiinnostavaa vapaaehtoistyötä, joka valaa kivijalkaa leirien alle? Haluatko päästä mukaan yhdistyksen ylimpään johtoon? Protun talousvaliokuntaan haetaan nyt puheenjohtajaa uudella tehtävänkuvalla!

Puheenjohtajan roolina nyt on ensisijaisesti talousvaliokunnan toiminnan fasilitointi ja koordinoiminen. Protuun ollaan pian palkkaamassa uutta pääsihteeriä, joka tulee toimimaan valiokunnan tukena ja ottaa vastuuta haastavimmista talousasioista. Tarkka työnjako talousvaliokunnan puheenjohtajan ja pääsihteerin välillä on vasta rakenteilla, ja uusi puheenjohtaja pääsee itse vaikuttamaan asiaan. Pääsihteerin palkkaamiseen saakka uuden puheenjohtajan apuna toimii talousvaliokunnan väistyvä puheenjohtaja.

Talousvaliokunnan puheenjohtajan roolissa sinulla on mahdollisuus oppia koordinointi- ja kokonaisuushallintotaitojen lisäksi yleisesti hyödyllisiä taloushallinnon perusasioita. Tehtävään saa perehdytyksen kokeneilta talousvaliokuntalaisilta.

Talousvaliokunnalla on Protulle korvaamattoman keskeinen merkitys toiminnan puitteiden mahdollistajana. Tule mukaan tekemään elämäsi merkityksellisintä vapaaehtoistyötä!

Hae talousvaliokunnan puheenjohtajaksi täällä: https://www.protu.fi/lomake/20290

Kysy lisätietoja täällä: talvk@protu.fi
© Prometheus-leirin tuki ry