Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Apparikeskustelut toteutetaan etänä! Ilmoita sopivat aikasi lomakkeella!

Hei sinä UVA tai VVA! Vielä ehtii hakea tiimiin! Koska koulutuksia on jouduttu poikkeustilassa perumaan, koulutusjaosto on tehnyt etämateriaalipaketin SUPER2-koulutuksesta ja rekrytointiryhmä on luonut sivuille itsearviointilomakkeen tukemaan tiimien kokoamista! Etämateriaaliin pääsee käsiksi laittamalla viestiä koulutusjaostolle koulutus@protu.fi

Kakkoskoulutuksissa me rekryt yleensä keskustelemme kaikkien vanhojen apparien kanssa tiimiläisyydestä, jotta osaisimme koota jokaiselle toimivan tiimin. Tänä vuonna pidämme keskusteluita poikkeuksellisesti etänä Skypen välityksellä nyt torstaista maanantaihin eli 26.–30.3.

Alla on linkki lomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa sinulle sopivat keskusteluajat. Laitamme sinulle sähköpostia keskustelun ajankohdasta mahdollisimman pian, ja vielä hieman ennen tapaamisen alkua lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit liittyä suoraan puheluun.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfej9mx61q8QbiQDZ37Fw9MDSw37V_n...

Keskusteluun kannattaa varata ainakin 40 minuuttia aikaa rauhallisessa tilassa, jossa voit jutella ilman taustahälyä tai keskeytyksiä. Keskusteluita pidetään mahdollisuuksien mukaan pienissä ryhmissä, joten kanssasi juttelemassa voi rekryn lisäksi olla myös muutama muu apuohjaaja.

Muistathan myös täyttää aikataulutoivelomakkeen 29.3. mennessä

aurinkoisin terveisin,
Rekrytointiryhmä 

© Prometheus-leirin tuki ry