Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Prometheus-leirin tuki ry:n pääsihteerinä aloittaa Päivi Lilja

Prometheus-leirin tuki ry:n pääsihteerinä on tänään 1.7.2020 aloittanut Päivi Lilja. Tehtävä on kokonaan uusi. Pääsihteerinä Liljan vastuualueena on yhdistyksen talouden ja hallinnon kokonaisuus, toimiston johtaminen sekä yhdistyksen vapaaehtoisten tuki.

Lilja on kokenut järjestöammattilainen ja alan kehittäjä. Hän siirtyi tehtäväänsä Protussa erityistaidetoiminnan edunvalvojajärjestö Kettukin toiminnanjohtajan paikalta. Erityistaidetoiminnan alalla Lilja on kehittänyt muun muassa erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden osallisuutta sekä alan eettisiä käytäntöjä. Liljalla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista järjestökentän tehtävistä sosiaali-, kulttuuri- ja urheilujärjestöissä. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään lastenkulttuurin parissa.

Lilja itse kokee tehtävänsä Protussa luontevaksi jatkoksi sille, että hän on ollut jo nuoresta saakka mukana erilaisissa organisaatioissa edistämässä monenlaista yhteisöllisyyttä edistävää toimintaa. Protussa yhdistyy moni hänen arvostama asia, kuten yhdenvertaisuus, osallisuus, vuorovaikutuksellisuus, yhteiskunnallisuus ja omaehtoisuus.

”Voi sanoa, että siirryin unelmatyöstä unelmatyöhön. Protu on ainutlaatuinen, elinvoimainen ja kehittyvä järjestö ja onkin mahtavaa päästä mukaan kehittämään sen toimintaa. Pääsihteerinä voin omalla työlläni edesauttaa nuorten kokonaisvaltaista kasvua omaksi itsekseen”, Lilja sanoo.

Protun pääsihteerin rekytointi toteutettiin maalis–huhtikuun aikana. Tehtävään haki yhteensä 25 henkilöä. Hakijoiden yleinen taso oli korkea.

Prometheus-leirit eli protuleirit ovat aikuistumisleirejä, joille kaikki ovat tervetulleita hankkimaan valmiuksia elämään, kehittämään maailmankatsomustaan ja ajattelemaan itsenäisesti. Protuleirin idea perustuu ihmisten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta maailmasta: nuorille ei tarjota valmiita vastauksia, vaan asioita pohditaan yhdessä. Leiriläiset ovat useimmiten 8.–9.-luokkalaisia, mutta leirejä on myös 16–20-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kaikki Protun toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Toimintaa järjestävät pääosin nuoret vapaaehtoiset Prometheus-leirin tuki ry:ssä.

Lisätietoja:
Päivi Lilja
Pääsihteeri
Prometheus-leirin tuki ry
040 652 9112
paivi.lilja@protu.fi

Lataa Päivi Liljan valokuva täällä: https://www.dropbox.com/s/h5p04mhmgu6ruu2/LiljaP%C3%A4ivi.jpg?dl=0

© Prometheus-leirin tuki ry