Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Puskapirtin syysjatkoleirille 2.–4.10. osallistuneella koronatartunta

Syysjatkoleirille Sipoon Puskapirtissä viikonloppuna 2.–4.10.2020 osallistuneella henkilöllä on todettu koronatartunta. Tieto lieväoireisen ja hyväkuntoisen henkilön tartunnasta saatiin myöhään tiistai-iltana 6.10.

Protu toimii tartuntatapauksessa yhteistyössä terveysviranomaisten kanssa. Leirille osallistuneet 16 leiriläistä ja järjestäjää määrätään terveysviranomaisten toimesta 2 viikon karanteeniin, sillä monen tunnin oleskelu samassa tilassa useana päivänä riittää perusteeksi pitää heitä lähikontakteina.

Syysjatkoleirillä oli voimassa koronaohjeistus, joka oli laadittu THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön suositusten mukaisesti. THL:n asiantuntijalääkäri on todennut Protun ohjeistuksen päteväksi vielä nykyisessä epidemiatilanteessa.

Puskapirtin leiri oli varsinaisen protuleirin jo käyneille nuorille ja aikuisille suunnattu jatkoleiri. Jatkoleirien osallistujat ovat pääasiassa Protun muuta toimintaa järjestäviä vapaaehtoisia aktiiveja, ja heidän keskuudessa jatkoleirit on koettu tärkeiksi ja hyvinvointia edistäviksi tapahtumiksi.

Katso protuleirejä koskeva koronaohjeistus täällä: https://www.protu.fi/koronaohjeistus

Lue myös: Korona vaikuttaa Protun toimintaan: syksyn jatkoleirit ja syyslomaleiri perutaan


Lisätietoja:
Oscar Slotte
varapuheenjohtaja
p. 044 214 9522
oscar.slotte@protu.fi

Päivi Lilja
pääsihteeri
p. 040 652 9112
paivi.lilja@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry