Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Etäkoulutusinfo kouluttajille to 14.1.!

Protukouluttaja, tule kouluttamaan tulevia tiimiläisiä kevään etäkoulutuksiin! Tervetuloa kouluttajien etäkoulutusinfoon to 14.1. klo 18 kuuntelemaan ja kokemaan, kuinka protumaiset etäkoulutukset toimivat!

Koronatilanteesta johtuen koulutustoiminta on siis organisoitu täysin uudestaan. Tänä keväänä tiimiläiset käyvät yhden lähikoulutuksen maaliskuussa. Lisäksi etäkoulutustyöryhmä on pyöräyttänyt lyhyitä etämoduuleja, joita tulevan kesän tiimiläiset käyvät omalle roolilleen soveltuen.

Koulutuksissa käydään aivan samoja sisältöjä kuin normaaleissa oloissa ja käsittelytavoista on pyritty tekemään protumaisia myös etänä! Eli tuttua juttua kaikille kouluttajille. Yksittäinen koulutus kestää 2-3h ja jokaisessa koulutuksessa on muu koulutustiimi tukena eli riittää, jos pystyt vetämään pienryhmää.

Torstaina 14.1. kello 18 on lyhyt etäkouluttajakoulutus/-infotilaisuus, jossa käydään lävitse kuinka koulutukset toimivat tänä keväänä ja etäkoulutustyöryhmä vastaa kysymyksiin. Samalla opastamme etätyökalujen käyttöön ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kesto lienee noin tunti, jonka jälkeen vielä aikaa esittää kysymyksiä.

Myös jo aikaisemmin koulutustiimeihin sijoitetut ovat äärimmäisen tervetulleita mukaan linjoille. Heillekin on paljon hyödyllistä infoa luvassa.

Info järjestetään Zoomissa, sinne pääsee liittymään tästä:
Topic: Etäkoulutusinfo kouluttajille
Time: Jan 14, 2021 06:00 PM Helsinki
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/96281105058
Meeting ID: 962 8110 5058

Voit ilmoittautua kouluttamaan etäkoulutuksia jo ennen infoa täyttämällä aikataulutoivelomakkeen täällä: https://forms.gle/96WPGh6TzPs8BKjj9

© Prometheus-leirin tuki ry