Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ilmoittautuminen tiimikoulutuksiin on nyt auki! Tiimien omiin tapaamisiin tarjolla ruoka- ja matkakorvaustukea!

Ilmoittautuminen tiimikoulutuksiin on nyt auki! Etenkin alkukesän tiimiläisille suosittelemme ilmoittautumista heti toukokuun alun koulutuksiin.

Toukokuun etämuotoisiin tiimikoulutuksiin ilmoittautuminen on nyt auki Protun nettisivujen koulutuskalenterissa. TIIMI-TURVA- ja TIIMI-TUKI-koulutuksia järjestetään 30 kappaletta arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutuksiin ei tarvitse osallistua yhdessä koko tiimin kanssa, vaan jokainen tiimiläinen suorittaa ne oman aikataulunsa mukaan. Molempien suorittamista edellytetään kaikilta tiimiläisiltä. Koulutukset tulee olla suoritettuna toukokuun loppuun mennessä.

TUKI & TURVA -koulutuksiin voi ilmoittautua täällä: https://www.protu.fi/mukaan-toimintaan/leiritiimiin/koulutukset

TUKI- ja TURVA koulutusten lisäksi etäkoulutustyöryhmä on koostanut suoritettavaksi kaikille tiimiläisille TIIMI-LOMAKKEET-kokonaisuuden. Jokainen tiimiläinen suorittaa itsenäisesti Google Forms -muotoiset kyselyt, joissa käydään läpi keskeiset tiimiläisen ohjeistukset. Koronaohje, sauna- ja peseytymisohje, siivousohje, tupakkaohje sekä haastavat tilanteet leirillä -ohje.

TIIMI-LOMAKKEET kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään ennen TIIMI-TURVA tai TIIMI-TUKI-koulutuksia, koska vuorovaikutteisissa koulutuksissa on mahdollisuus kysyä mietityttämään jääneitä seikkoja.

TIIMI-LOMAKKEET ja lisätiedot tiimikoulutuksista täällä: https://www.protu.fi/tiimikoulutukset2021

Näiden lisäksi on tulossa vielä erillistä koulutusmateriaalia tiimin eri vastuuhenkilöille (esim. turvallisuusvastaava, talousvastaava jne..). Näistä tiedotamme myöhemmin lisää.

Lisätietoa tiimikoulutuksista voi kysyä: koulutus@protu.fi

Tiimien omiin tapaamisiin tarjolla ruoka- ja matkakorvaustukea!

Tiimien omiin tapaamisiin on nyt tarjolla lisää tukea ruoka- ja matkakorvausten muodossa. Protu korvaa nyt kahteen tiimitapaamiseen 8 eur/hlö ruokakorvauksen ja matkakorvaukset. Tapaamisen voi järjestää joko niin, että kaikki kokoontuvat yhteen paikkaan tai niin, että kokoonnutaan pariin-kolmeen paikkaan, joissa ollaan etäyhteydessä toisiinsa.

Ruokakorvaus kattaa niin ravintolaruoan kuin kaupasta ostetut ruoat. Korvauksen hyödyntäminen ei edellytä, että hankitaan tasan 8 euron arvoinen ruoka: jos ruoka on maksanut esim. 12 euroa, Protu maksaa siitä kuittia vastaan 8 euron korvauksen, jolloin itselle jää maksettavaksi 4 euroa.

Ruokakorvauksen saaminen edellyttää kuittien toimittamista kulukorvauslomakkeen yhteydessä. Eri tiimiläisten ruokamenot voivat olla samalla kuitilla. Suosittelemme erityisesti ruoan valmistamista yhdessä, sillä se on oiva tapa tutustua ja puhaltaa yhteishenkeä uuteen tiimiin! Tällöin myös 8 eurolla saa enemmän ruokatarvikkeita.

Matkakuluista ei tarvitse toimittaa kuitteja Protulle, riittää että matkan hyväksyjä on nähnyt matkaliput. Matkat korvataan Protun matkakorvausohjeistuksen mukaan.

Ruoka- ja matkakorvauksia hakiessa merkitkää kulukorvauslomakkeeseen (ks. lomake ja ohjeistus), että kyseessä on leirin (2021-vvnnn) tiimimiitti. Ohjaajat kuittaavat apuohjaajien sekä toinen toisensa korvaukset (eli ohjaajat eivät hyväksy itse omia korvauksiaan). Lisätietoa matka- ja ruokakorvauksista: talvk@protu.fi


PS Kesän 2021 leirejä ja kaikkea muutakin protutoimintaa koskeva koronaohjeistus on nyt päivitetty! Katso ohjeistus täällä: https://www.protu.fi/koronaohjeistus

© Prometheus-leirin tuki ry