Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Puistiksen paluu 14.8.!

Protun puistotapahtuma Puistis palaa takaisin vuoden tauon jälkeen livenä Helsingin Alppipuistossa 14.8.2021! Puistis on protukesän päättävä jokavuotinen tapahtuma, joka kokoaa protuja yhteen juhlistamaan kulunutta kesää erilaisten ohjelmien ja yleisen hengailun muodossa. Olitpa sitten uusi, vasta leirisi käynyt, tai sitten kokenut protukonkari, olet tervetullut juhlistamaan kulunutta kesää kanssamme! Ohjelmistossa mm. keskusteluja ja leikkejä.

Vaikka yleinen korona-tilanne on parantunut sen verran että pystymme pitämään tapahtuman livenä, vaikuttavat rajoitukset vielä tapahtumassa ja toivomme että osallistujat ottavat nämä huomioon. Toivomme että tapahtumaan osallistuvat tulevat paikalle terveinä, sekä ohjelmia varten ottavat mukaan tarpeeksi kasvomaskeja. Pyrimme pitämään ohjelmien aikana myös turvavälejä, sekä välttämään läheisyysleikkejä. Vaikka korona vielä vaikuttaakin paljon tapahtumaan, pyrimme pitämään silti protuisan ja hauskan tapahtuman!

Puistis on myös hyvä keino tutustua Protun aktiivitoimintaan. Tapahtumassa on useita erilaisia tehtäviä joihin kaivataan vapaaehtoisia. Tehtävissä toimiminen ei vaadi aiempaa kokemusta, ja tehtäviä voi ottaa tasan tarkkaan niin paljon/vähän kuin haluaa tai jaksaa. Kaikki tapahtumassa työskentelevät saavat myös matkakorvaukset tapahtumaan. Mukaan voi hakea täyttämällä Forms-kyselyn: https://forms.gle/vP2YbdsReyvR7KPX8

Lisätietoja mistä vain Puistikseen liittyvästä voi kysyä Puististyöryhmän vetäjältä Miro Hietalalta (hietala.miro1@gmail.com, 040 589 8998)

© Prometheus-leirin tuki ry