Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu hakee toteuttajaa visuaalisen ilmeen uudistamiselle ja ohjeistuksen laatimiselle

Prometheus-leirin tuki ry etsii toteuttajaa visuaalisen ilmeen uudistamiselle ja sitä koskevan ohjeistuksen laatimiselle.

Uudistuksen tavoitteena on luoda yhdistyksen menestystä tukemaan nykyaikainen ja saavutettava visuaalinen ilme, joka kuvastaa raikkautta, kesäisyyttä, innokkuutta ja yhteisöllisyyttä. Ohjeistukseen kirjataan ohjeistus väreistä, fonteista, visuaalisista elementeistä ja valokuvista sekä kooste ilmeen soveltamisesta sähköisiin alustoihin (verkkosivut, somekuvat) ja painettuihin materiaaleihin (esitteet, julisteet, asiakirjat, banderolli, rollupit).

Aikataulu ilmeelle ja ohjeistukselle on 27.9., sillä sitä käytetään syksyllä käynnistyvässä nettisivu-uudistuksessa.

Pyydämme toimittamaan tarjouksen referensseillä, työkuvauksella hintaerittelyineen viimeistään viimeistään 19.8.2021 osoitteeseen simo.porola@protu.fi. Ilmoitamme valitulle toimittajalle 24.8.

Prometheus-leirit eli protuleirit ovat aikuistumisleirejä, joille kaikki ovat tervetulleita hankkimaan valmiuksia elämään, kehittämään maailmankatsomustaan ja ajattelemaan itsenäisesti. Protuleirin idea perustuu ihmisten kykyyn päättää omasta elämästään ja kantaa vastuuta maailmasta: nuorille ei tarjota valmiita vastauksia, vaan asioita pohditaan yhdessä. Leiriläiset ovat useimmiten 8.–9.-luokkalaisia, mutta leirejä on myös 17–20-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kaikki Protun toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Toimintaa järjestävät pääosin nuoret vapaaehtoiset Prometheus-leirin tuki ry:ssä.

Lisätietoja:
Simo Porola
Viestintä- ja vapaaehtoiskoordinaattori
Prometheus-leirin tuki ry
simo.porola@protu.fi
040 352 5832


© Prometheus-leirin tuki ry