Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Purkajaisia ei järjestetä - tiimin omaan purkajaistapaamiseen tarjolla tarjolla ruoka- ja matkakorvaustukea!

Purkajaisia ei järjestetä - tiimin omaan purkajaistapaamiseen tarjolla tarjolla ruoka- ja matkakorvaustukea!

Kesän leiritiimien yhteiset Purkajaiset, jotka alun perin oli tarkoitus järjestää Helsingissä lauantaina 4.9., on peruttu koronatilanteen ja tekijäpulan takia. Protussa pidetään kuitenkin tärkeänä, että yksittäiset tiimit saavat mahdollisuuden tavata toisensa ja purkaa omaa leiriään keskenään vielä näin kesän jälkeen. Siksi Protu korvaa matkakulut vielä yhteen ylimääräiseen tiimitapaamiseen.

Huom. uuden ohjeen (6.5.2021) mukaan myös matkakuluista toimitetaan kuitit Protulle (vain pdf-liitteitä). Matkat korvataan Protun matkakorvausohjeistuksen mukaan.

Lisäksi korvaamme tähän tiimitapaamiseen ruokakuluja 8 eur / tiimiläinen tapaamisessa fyysisesti läsnäoleville henkilöille. Ruokakorvaus kattaa niin ravintolaruoan kuin kaupasta ostetut ruoat. Korvauksen hyödyntäminen ei edellytä, että hankitaan tasan 8 euron arvoinen ruoka: jos ruoka on maksanut esim. 12 euroa, Protu maksaa siitä kuittia vastaan 8 euron korvauksen, jolloin itselle jää maksettavaksi 4 euroa. Ruokakorvauksen saaminen edellyttää kuittien toimittamista kulukorvauslomakkeen yhteydessä. Eri tiimiläisten ruokamenot voivat olla samalla kuitilla.

Ruoka- ja matkakorvauksia hakiessa merkitkää kulukorvauslomakkeeseen (ks. lomake ja ohjeistus), että kyseessä on leirin (2021-vvnnn) tiimimiitti. Ohjaajat kuittaavat apuohjaajien sekä toinen toisensa korvaukset (eli ohjaajat eivät hyväksy itse omia korvauksiaan). Lisätietoa matka- ja ruokakorvauksista: talvk@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry