Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Ykköskoulutuksen voi suorittaa myös etänä, ilmoittautuminen etäkoulutuksiin on nyt auki

Protun ykköskoulutukset (SUPER1/UA1) on mahdollista suorittaa vuonna 2022 myös etämuotoisena. Voit ilmoittautua nyt SUPER1-koulutuksia vastaaviin etäkoulutuksiin koulutussivulta.

Jos koulutukseen ilmoittautumisesi on peruttu koronarajoitusten vuoksi, osallistu etäkoulutuksiin, jotta voit päästä tiimiin. Voi myös ilmoittautua suoraan etäkoulutusiin, vaikka et olisi ilmoittautunut lähikoulutukseen.

SUPER1-koulutus jakautuu nyt kolmeen vuorovaikutteiseen Zoom-etäkoulutusmoduuliin:
1. Etä-Super1-LEIRI (3 h)
2. Etä-Super1-TIIMILÄISYYS (3 h)
3. Etä-Super1-HARJOITUKSET (4 h), joka tulee käydä viimeisenä

Lisäksi uusille ohjaajille (UO) järjestetään oma moduuli Etä-Super1-UO-INTRO (3 h), joka tulee käydä ennen muita etäkoulutuksia.

Super1-etäkoulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Koulutukset järjestetään arki-iltoina klo 17 alkaen. Koulutuksiin tulee ilmoittautua viimeistään samana päivänä klo 7:00 mennessä.

Etäkoulutusten sisältö vastaa lähikoulutuksia, eikä koulutusten käyminen etänä vaikuta mahdollisuuksiisi päästä tiimiin. Etä-Super1-koulutukset tulee olla käyty ennen kuin osallistut SUPER2-koulutukseen.

Eri tiimiläisrooleille kuuluvat Etä-Super1-koulutukset

UA, UVA, UPO – 3 koulutusta: Etä-Super1-LEIRI, Etä-Super1-TIIMILÄISYYS ja Etä-Super1-HARJOITUKSET

UO – 4 koulutusta: Etä-Super1-UO-INTRO, Etä-Super1-LEIRI, Etä-Super1-TIIMILÄISYYS ja Etä-Super1-HARJOITUKSET

VVA: Ei tarvitse käydä ykköskoulutuksia.

UVO: UVOt käyvät yhden vapaavalintaisen koulutuksen, joka voi olla muukin kuin Super1-koulutus. Suositellaan VOE-koulutusta, joita järjestetään myöhemmin keväällä sekä lähi- että etäkoulutuksina.

VVO: VVOt käyvät yhden vapaavalintaisen koulutuksen, joka voi olla muukin kuin Super1-koulutus. Suositellaan VOE-koulutusta, joita järjestetään myöhemmin keväällä sekä lähi- että etäkoulutuksina. VVO voi myös sopia rekryjen kanssa kahdenkeskeisen rekrykeskustelun etänä tai lähinä, joka korvaa koulutuksen.

Lue etäkoulutuksista tarkemmin täältä.

Haluatko lisätietoa? Kaikesta kevään koulutuksiin liittyvästä voi kysyä erittäin matalalla kynnyksellä koulutusjaostolta: koulutus@protu.fi

© Prometheus-leirin tuki ry