Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protun tapahtumiin häirintävastaavat

Protu kehittää turvallisen tilan käytäntöjään: kaikissa isoissa protutapahtumissa on jatkossa paikalla häirintävastaava. Häirintävastaavan vastuulla on turvallisen tilan ja yhdenvertaisuuden toteutuminen sekä häirintään puuttuminen. Voit kääntyä häirintävastaavan puoleen, jos kohtaat mitä tahansa  häiritsevää käytöstä tai koet jonkin tilanteen epämukavaksi. Häirintävastaavan löydät kaikista Protun isoista tapahtumista: Alkajaiset, Puistis, Kaamoskarkelot, Jaostolaispäivät ja Kouluttajakaronkka.

Muistutamme, että jokainen protu on omalla toiminnallaan vastuussa turvallisesta ilmapiiristä. Tehdään Protusta ja maailmasta paikka, jossa jokainen voi tuntea olevansa turvassa ja kunnioitettu!

Turvallisen tilan periaatteet

Protussa on vuoden alussa otettu käyttöön turvallisen tilan periaatteet ja laadittu ohjeet toiminnalle häirintätilanteissa. Periaatteilla ja ohjeilla haluamme vahvistaa toimintakulttuuria, jossa jokainen voi tuntea olevansa turvassa ja kunnioitettu. Lähtökohtana on, että jokainen protu on vastuussa omalla toiminnallaan turvallisesta ilmapiiristä ja että kaikkeen häirintään puututaan.

Voit tutustua Protun turvallisen tilan periaatteisiin ja toimintaohjeisiin häirintätilanteissa täällä.

Häirintäyhteyshenkilöt

Häirintätapausten käsittelyä varten Protussa toimii häirintäyhteyshenkilöitä, joihin voi olla yhteydessä kaikissa turvattomuutta tai epämukavuutta aiheuttaneissa tapauksissa. Häirintäyhteyshenkilöiden yhteystiedot ja häirintäilmoituslomake löytyy täältä.

© Prometheus-leirin tuki ry