Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Protu-lehteen etsitään päätoimittajaa!

Protu käsittelee yhdistyksessä tapahtuvia asioista neutraalisti ja tarvittaessa kriittisesti, jonka lisäksi se on kulttuurilehti, joka puhuu nuoria kiinnostavista yhteiskunnallisista, filosofisista ja kulttuurillisista aiheista uteliaan pohtivasti. Päätoimittajana pääset vastaamaan Protun sisällöstä sekä johtamisesta ja näin vaikuttamaan suoraan Protun tulevaisuuteen.

Uudelta päätoimittajalta odotetaan kykyä työskennellä ryhmän toimintaa ohjaavana positiivisena voimana, halua ylläpitää turvallista tunnelmaa ryhmässä ja kiinnostusta Protu-lehteä kohtaan. Lisäksi kokemus jonkun lehden toimittamisesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tyhjästä työtä ei tarvitse aloittaa, sillä materiaalia niin seuraavaa paperilehteä kuin verkkolehteä varten on runsaasti. Tehtävässä ei jää myöskään yksin, sillä tukena on myös Protun upea toimituskunta!

Päätoimittajan toimi on vapaaehtoinen eikä siitä makseta palkkiota. Tehtävä tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden hankkia monipuolista kokemusta printti- ja verkkolehden luotsaamisesta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja matalalla kynnyksellä antaa sekä vapaamuotoisia hakemuksia päätoimittajaksi vastaanottaa Kalle "Nalle" Saleva (kalle.saleva@protulehti.fi). Mahdollisuuksien mukaan uusi päätoimittaja nimetään jo seuraavassa hallituksen kokouksessa 10.12.2022 eli toimi pian!

© Prometheus-leirin tuki ry