Kirjautuminen
Voit kirjautua antamalla joko käyttäjätunnuksesi tai käyttäjätiliisi tallennetun sähköpostiosoitteesi.
Huomaathan, että salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat eri merkkejä.

Haluatko tietoa ohjaajaksi lähtemisestä protuleirille? UO-info Zoomissa 7.1.2023

Tule ohjaajaksi protuleirille kesällä 2023! Maailma kaipaa itsenäisesti ja kriittisesti ajattelevia ihmisiä. Siksi tahdomme tarjota nuorelle paikan ja ajan pohtia omaa elämäänsä ja maailmaa. Haemme ensi kesän protuleireille erilaisista taustoista kaiken ikäisiä (mutta vähintään 20-vuotiaita) vapaaehtoisia ohjaajia!

Protu järjestää infotapahtuman aikuisena ohjaajana toimimisesta protuleirillä lauantaina 7.1.2023 klo 14–16 Zoomissa. UO-infossa kerrotaan vapaaehtoisen ohjaajan tehtävistä ja ohjaajaksi hakemisen käytännöistä sekä jaetaan omakohtaisia kokemuksia. Myös kysymyksille ja keskustelulle on varattu aikaa.

UO-info on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa ohjaajaksi lähteminen protuleirille. Infoon osallistuminen ei sido mihinkään ja sinne voi tulla kuuntelemaan vaikka ihan mielenkiinnosta. Osallistuminen ei myöskään ole edellytys apuohjaajaksi lähtemiselle kesällä 2023.

Osallistumislinkki:
https://us02web.zoom.us/j/9347873384 (Meeting ID: 934 787 3384)

UO-info Facebookissa.

Lisätietoa UO-infosta: aktiivirekryt@protu.fi

Mitä on ohjaaminen?

Ohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä muiden leirinvetäjien kanssa leirin ohjelmasisällöt Protun teemojen ja tavoitteiden pohjalta. Ohjaajana voit jakaa omaa elämänkokemustasi, luotsata nuorten keskustelua ja nostaa esiin ajatuksia. Samalla voit itsekin oppia monipuolisia vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja projektinhallintataitoja.

Ohjaajilta ei edellytetä oman protuleirin käymistä eikä myöskään aiempaa vapaaehtois- tai nuorisotoimintataustaa. Kaikki ohjaajat koulutetaan tehtäväänsä loppusyksyn ja alkukevään koulutuksissa.

Lue lisää ohjaajaksi hakeutumisesta täällä: https://www.protu.fi/ohjaajaksi


Kysy ohjaamisesta jo etukäteen!

Kysy ohjaamisesta! Jos olet kiinnostunut ohjaajana toimimisesta protuleirillä ja jokin asia askaruttaa, voit esittää kysymyksiäsi tällä lomakkeella: https://www.protu.fi/lomake/ohjaajakysymykset

Jo kerätyt kysymykset ja vastaukset niihin on esitetty Googlen ilmoitustaululla (Jamboard) osoitteessa: https://bit.ly/3f7pWGi

**

"Parasta ohjaajaksi lähtemisessä oli se, että sai tehdä vapaaehtoistyötä mahtavan tiimin kanssa. Oli upeaa huomata, miten meidän suunnittelema ohjelma silminnähden innoitti leiriläiset keskustelemaan ja mukaan tekemään yhteistä leiriä" – Pirjo, kesän 2022 uusi ohjaaja.

© Prometheus-leirin tuki ry