Kirjautuminen

Kaikki yhteystiedot

Prometheus-leirin tuki ry:n hallitukseen ja puheenjohtajistoon vuonna 2021 kuuluvat:

• puheenjohtaja, hallituksen jäsen Oscar Slotte
  • varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen Sebastian Bergman
  • pääsihteeri, (ei hallituksen jäsen) Päivi Lilja, p.040 6529 112, paasihteeri@protu.fi
  • talousvaliokunnan puheenjohtaja, Taru Manninen
  • työvaliokunnan puheenjohtaja (ei hallituksen jäsen) AT Taivainen
  • muut, puheenjohtajiston ulkopuoliset hallituksen jäsenet Riina Arffman, Sirkka Husu, Sisu Kiuru, Alma Koivisto, Aino Kujari, Oskari Leikos, Taru Manninen, Ilpo Ratinen, Kata Rontu, Saara Salovaara, Eetu Torkkeli, Veela Valtere ja Veeti Veteläinen.
  • Hallituksen ja puheenjohtajiston jäsenten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi

Voit ottaa suoraan yhteyttä Protun aktiiveihin sähköpostitse seuraavissa asioissa:

Etkö löydä osoitetta kysymyksellesi?

Voit lähettää viestisi toimistolle (protu@protu.fi), ja etsimme sinulle oikean henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi.