Kirjautuminen

Kaikki yhteystiedot

Prometheus-leirin tuki ry:n hallitukseen ja puheenjohtajistoon vuonna 2021 kuuluvat:

• puheenjohtaja, hallituksen jäsen Alma Koivisto, p. 050 550 6971, alma.koivisto@protu.fi
  • varapuheenjohtaja
  • pääsihteeri, (ei hallituksen jäsen) Päivi Lilja, p.040 6529 112, paasihteeri@protu.fi
  • talousvaliokunnan puheenjohtaja, Taru Manninen
  • työvaliokunnan puheenjohtaja (ei hallituksen jäsen) AT Taivainen
  • muut, puheenjohtajiston ulkopuoliset hallituksen jäsenet Riina Arffman, Pyry von Bagh, Mirko von Bell, Sirkka Husu, Sisu Kiuru, Aino Kujari, Oskari Leikos, Otso Norblad, Ilpo Ratinen, Saara Salovaara, Eetu Torkkeli, Kata Rontu, Veela Valtere ja Veeti Veteläinen.
  • Hallituksen ja puheenjohtajiston jäsenten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi

Voit ottaa suoraan yhteyttä Protun aktiiveihin sähköpostitse seuraavissa asioissa:

Etkö löydä osoitetta kysymyksellesi?

Voit lähettää viestisi toimistolle (protu@protu.fi), ja etsimme sinulle oikean henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi.