Kirjautuminen

Kaikki yhteystiedot

Prometheus-leirin tuki ry:n hallitukseen ja puheenjohtajistoon vuonna 2023 kuuluvat:

• puheenjohtaja Alma Koivisto, p. 050 550 6971, alma.koivisto@protu.fi
  • 1. varapuheenjohtaja Teo Korhonen, p. 044 3043034, teo.korhonen@protu.fi
  • 2. varapuheenjohtaja Mirko von Bell, p. 050 586 3507, mirko.vonbell@protu.fi
  • pääsihteeri (ei hallituksen jäsen) Anu Taivainen, p.040 6529 112, paasihteeri@protu.fi
  • talousvaliokunnan puheenjohtaja (ei hallituksen jäsen) Tytti Vilén, 050 466 9023, tytti.vilen@protu.fi
  • työvaliokunnan puheenjohtaja Mirko von Bell
  • muut, puheenjohtajiston ulkopuoliset hallituksen jäsenet Miksu Beets, Sointu Fabritius, Venla Hannuksela, Ruska Jääskeläinen, Usva Kiuru, Aura Koivukangas, Lenni Veteläinen ja Veeti Veteläinen.
  • Hallituksen ja puheenjohtajiston jäsenten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi

Voit ottaa suoraan yhteyttä Protun aktiiveihin sähköpostitse seuraavissa asioissa:

Etkö löydä osoitetta kysymyksellesi?

Voit lähettää viestisi toimistolle (protu@protu.fi), ja etsimme sinulle oikean henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi.