Lahjoitukset

Prometheus-leirin tuki ry saa tukea muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriöltä, mutta suurin osa yhdistyksen tuloista kerätään toimintaan osallistuvilta ihmisiltä itseltään leiri-, koulutus- ja jäsenmaksuina.

Mikäli haluat auttaa meitä tekemään arvokasta ja ainutlaatuista suomalaista nuorisotyötä, voit tukea Protua taloudellisesti tekemällä lahjoituksen! Tukimaksuja otetaan vastaan Prometheus-leirin tuki ry:n keräystilillä FI51 1745 3000 0978 83 (huom! rahankeräyksen tilinumero on eri kuin jäsenmaksujen tilinumero).

Keräyksestä saadut varat käytetään Prometheus-leireistä sekä niihin liittyvistä ohjaajakoulutuksista aiheutuviin välttämättömiin kuluihin kuten tilavuokriin sekä ruoka- ja matkakuluihin. Varoja voidaan käyttää työntekijöiden palkka- ja toimintakuluihin ja muihin hallintokuluihin siltä osin, kun ne palvelevat välittömästi keräysvarojen varsinaista yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

Voit tukea protutoimintaa myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi

Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2017/398, voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, keräysaika on 6.4.201731.12.2019.