Lahjoitukset

Prometheus-leirin tuki ry saa tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä, mutta suurin osa yhdistyksen tuloista kerätään toimintaan osallistuvilta ihmisiltä itseltään leiri-, koulutus- ja jäsenmaksuina. Yhdistyksen toimistolla on neljä palkattua työntekijää, mutta Protun aktiivit tekevät vapaaehtoistyötä vuosittain vähintään 30 ihmisen ympärivuotisen kokopäivätyön verran. Tämän vuoksi suurin osa yhdistyksen varoista pystytään käyttämään hallinto- ja toimistokulujen sijasta varsinaiseen nuorisotoimintaan. Mikäli haluat auttaa meitä tekemään arvokasta ja ainutlaatuista suomalaista nuorisotyötä, voit tukea Protua taloudellisesti tekemällä lahjoituksen!

Tukimaksuja otetaan vastaan Prometheus-leirin tuki ry:n keräystilillä FI51 1745 3000 0978 83 (huom! rahankeräyksen tilinumero on eri kuin jäsenmaksujen tilinumero). Keräyksestä saadut varat käytetään Prometheus-leireistä sekä niihin liittyvistä ohjaajakoulutuksista aiheutuviin välttämättömiin kuluihin kuten tilavuokriin sekä ruoka- ja matkakuluihin.

Poliisihallituksen keräyslupa nro RA/2017/398, voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, keräysaika on 6.4.2017-31.12.2019.