Toimiston sähköpostiosoite: protu@protu.fi ja puhelinnumero: (09) 4368 5270

Protu on vapaaehtoisjärjestö:

Protulla on kolme vakituista toimistotyöntekijää, mutta ylivoimaisesti suurin osa toiminnastamme tehdään vapaaehtoisvoimin. Protussa tehtävän vapaaehtoistyön määrä ylittää jopa 60 000 tuntia vuosittain!

Prometheus-leirin tuki ry:n toiminta on organisoitu erilaisiksi jaostoiksi ja työryhmiksi. Niillä kaikilla on oma, kiinteästi leiritoimintaan liittyvä vastuualueensa. Protun jaostoissa toimii vuosittain noin 130 vapaaehtoista.

Voit ottaa suoraan yhteyttä Protun aktiiveihin sähköpostitse seuraavissa asioissa:

Protun puheenjohtajisto 2016:

Protun hallitus 2016:

• Aatu Komsi (puheenjohtaja), Heta Hölttä (varapuheenjohtaja), Tuukka
    Aaltonen, Venla Hannuksela, Dennis Holm, Siru Inkinen, Marko Korhonen,
    Aleksander 'Sasku' Krestjanoff, Varpu Kurkilahti, Santeri Laurila, Otso
    Norblad, Katariina Penttilä, Sonja Pikkupeura, Ilpo Ratinen, Lassi
    Saario ja Kimmo 'Kipe' Vääriskoski.

Pankkiyhteys

Protun tilinumero on FI80 1023 3000 2163 53 (Nordea), jonne maksetaan leiri- ja jäsenmaksut sekä leiri- ja koulutustilityksien loppurahat. Muista maksaessasi merkitä laskussa oleva viitenumero. Muita maksuja maksaessasi kirjoita selite josta käy ilmi mitä maksat, jos et ole saanut toimistolta viitenumeroa.

Y-tunnus: 1635456-7

Etkö löydä osoitetta kysymyksellesi?

Voit lähettää viestisi toimistolle (protu@protu.fi), ja etsimme Sinulle oikean henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi.