Ota yhteyttä

Toimiston sähköpostiosoite: protu@protu.fi ja puhelinnumero: (09) 4368 5270 (ti-pe iltapäivisin).

Protu on vapaaehtoisjärjestö:

Protulla on kolme vakituista toimistotyöntekijää, mutta ylivoimaisesti suurin osa toiminnastamme tehdään vapaaehtoisvoimin. Protussa tehtävän vapaaehtoistyön määrä ylittää jopa 60 000 tuntia vuosittain!

Prometheus-leirin tuki ry:n toiminta on organisoitu erilaisiksi jaostoiksi ja työryhmiksi. Niillä kaikilla on oma, kiinteästi leiritoimintaan liittyvä vastuualueensa. Protun jaostoissa toimii vuosittain vähintäin 200 vapaaehtoista.

Voit ottaa suoraan yhteyttä Protun aktiiveihin sähköpostitse seuraavissa asioissa:

Protun puheenjohtajisto 2019:

Puheenjohtajiston jäsenten sähköpostitosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi.

• Puheenjohtaja: Ansku Ahvenainen
  • Varapuheenjohtaja: Valo Inkinen
  • Sihteeri: Sebastian Bergman
  • Työvaliokunnan puheenjohtaja: Savu Hagert
  • Talousvaliokunnan puheenjohtaja: Lassi Saario
  • Toimisto- ja hallintopäällikkö: Jaakko Tiinanen

Protun hallitus 2019:

Hallituksen jäsenten sähköpostitosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@protu.fi.

• Ansku Ahvenainen (puheenjohtaja), Valo Inkinen (varapuheenjohtaja), Sebastian Bergman, Venla Hannuksela, Teo Korhonen, Varpu Kurkilahti, Santeri Laurila, Katri Malinen, Ilpo Ratinen, Kata Rontu, Lassi Saario, Oscar Slotte, Tommi Toivanen, Matleena Tuomisto, Julius Ulpovaara ja Tsenna Väänänen.

Protun häirintäyhteyshenkilöt häirintä häirintäyhdyshenkilö häirintäyhteyshenkilö häirintähenkilö häirintähenkilöt

Otamme Protussa kiusaamisen, häirinnän sekä muut turvattomuutta ja epämukavuutta aiheuttavat tapaukset vakavasti. Jos kohtaat protuleirillä, koulutuksessa tai muussa Protun toiminnassa epäasiallista käytöstä, puhetta tai muuta toimintaa, josta sinulle on jäänyt epämukava tai epävarma olo, voit ilmoittaa Protulle asiasta (halutessanne anonyymisti) verkkolomakkeella. Voit myös ottaa luottamuksellisesti yhteyttä suoraan Protun häirintäyhteyshenkilöihin Venla Hannukselaan p 040 845 4884, Valo Inkiseen p. 040 7225643 ja Tsenna Väänäseen p. 044 5176730 tai osoitteessa hairintailmoitus@protu.fi.

Pankkiyhteys

Protun tilinumero on FI80 1023 3000 2163 53 (Nordea), jonne maksetaan leiri- ja jäsenmaksut sekä leiri- ja koulutustilityksien loppurahat. Muista maksaessasi merkitä laskussa oleva viitenumero. Muita maksuja maksaessasi kirjoita selite josta käy ilmi mitä maksat, jos et ole saanut toimistolta viitenumeroa.

Y-tunnus: 1635456-7

Etkö löydä osoitetta kysymyksellesi?

Voit lähettää viestisi toimistolle (protu@protu.fi), ja etsimme Sinulle oikean henkilön, joka osaa vastata kysymykseesi.