Haku vaellusleirin tiimiin 2024

Tällä lomakkeella voit hakea vaellusleirin tiimiin kesälle 2024. Lomakkeen voi täyttää vaikka täyttäisi myös aikataulutoivelomakkeen.

Leiri järjestetään Nuuksiossa su 28.7. – ma 5.8.2024. Huomaathan, että leiri on yhden päivän pidempi kuin normileiri.

Vaellusprotu vaatii enemmän töitä ja aikaa kuin normileiri, sillä leiriohjelmien suunnittelun ja vetämisen lisäksi tulee valmistautua useampaan päivävaellukseen sekä yhteen yön yli kestävään vaellukseen. Hakiessa vaellusleirin tiimiin on erittäin tärkeää huomioida, että oma jaksaminen ja elämäntilanne sopii vaellusleirin suunnitteluun ja vetämiseen. On myös tärkeää omata hyvät ryhmätyötaidot ja pystyä kommunikoimaan tiimin kanssa myös haastavissa tilanteissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää vaellusleiristä tai siihen liittyvistä järjestelyistä, voit olla yhteydessä vaellusleirityöryhmään vaellusleiri@protu.fi.

Protu tilaa lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustaotteen kaikilta yli 18-vuotiailta vapaaehtoisilta.
Rikostaustaote tilataan vapaaehtoisen puolesta hänen suostumuksellaan. Suostumus rikostaustaotteen tarkastamiselle on edellytys tiimiin pääsylle. Asia koskee paitsi 18 vuotta täyttäneitä, myös kaikkia kuluvana vuonna 18 vuotta täyttäviä (s. 2006). Lomakkeeseen pääset tästä.

Jos tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, ota yhteyttä osoitteeseen rekry@protu.fi.