Ilmoittautuminen protuleireille avautuu 7.3. Päivitys: Kesän nuorten leirit täynnä.

Tiedotteet / 21.2.2023

PÄIVITYS KLO 18:00: Nettisivuilla näkyvät leirien ilmoittautujamäärät eivät tällä ole pidä välttämättä paikkaansa. Selvitämme ilmoittautumistilannetta. Jos leireiltä vapautuu paikkoja peruutusten myötä, sijoitamme jonossa olevia niille.

PÄIVITYS KLO 14:30: Nuorten leirien leiripaikat on ilmoittauduttu täyteen. Kaikilla leireillä on lisäksi 3 jonotuspaikkaa, ja osalle leireistä voi vielä ilmoittautua jonoon. Leiri-ilmoittautumistilanne voi elää vielä peruutusten myötä. Kun peruutuksia tulee, siirrämme jonottajia leireille jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonosta leirille siirretyt saavat tiedon siirrosta leirille omaan sähköpostiinsa.

Ilmoittautuminen leireille avautuu tiistaina 7.3. klo 10.

Leiri-ilmoittautumisen voi tehdä joko leiriläinen itse tai leiriläisen huoltaja. Huoltaja voi ilmoittaa leireille useamman huollettavan.

Leirille ilmoittautuessa sinulla ei tarvitse olla etukäteen luotua käyttäjätunnusta, vaan käyttäjätunnus luodaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos kuitenkin tulevana leiriläisenä olit jo rekisteröinyt käyttäjätilin Protun vanhoilla sivuilla, oma käyttäjätilisi on siirretty uusille sivuille. Tässä tapauksessa tarkista, että käyttäjätilisi sähköpostiosoite on omasi (ei huoltajan). Uusilla sivuilla leiriläisellä ja huoltajalla täytyy olla omat erilliset sähköpostiosoitteet, jotka toimivat myös tilien käyttäjätunnuksina.

Lue myös