Ilmoittautuminen Protun aikuisleirille Nuuksiossa 7.–11.8. on nyt auki!

Protuleirille / 6.2.2024

Aikuinen, haluatko astua arkielämän ulkopuolelle pohtimaan elämää ja katsomaan miten oma maailmankuvasi on muodostunut? Ilmoittautuminen Protun aikuisleirille Nuuksiossa 7.–11.8. on nyt auki!

Aikuisleiri on avoin kaikenikäisille yli 20-vuotiaille elämäntilanteeseen, ammattiin, vakaumukseen ja muihin seikkoihin katsomatta. Tule viettämään aurinkoisia kesäpäiviä uteliaan pohdinnan ja hyvän yhteishengen merkeissä!

Teemat:
◾ Yhteisöt ja yhteisöllisyys
◾ Minä ja identiteetti
◾ Vastuu yhteiskunnasta ja ympäristöstä
◾ Ihmissuhteet
◾ Maailmankaikkeus ja ihmiskäsitys
◾ Elämän tarkoitus

Protuleirien valtavan kysynnän vuoksi paikat 14–16-vuotiaiden nuorten leireille ja 17–21-vuotiaiden sennuleireille valitaan arvonnalla. Ainoastaan tälle aikuistumisleirille ilmoittaudutaan suoraan.

“Mahtavaa, että aikuisillekin järjestetään protuja! Tiloja, joissa saa keskustella suurista kysymyksistä avoimesti, ilman ennakko-odotuksia ja tuomitsemisen pelkoa on todella vähän olemassa. Protulla sai aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, mikä mahdollisti myös omien ajatusten haastamisen. Toivottavasti aikuisprotuille tulee jatkossakin osallistujia, koska moni aikuinen varmasti hyötyisi niistä.” – Anna, aikuisleiriläinen

Ilmoittaudu täällä: https://www.protu.fi/tuote/aikuisleiri-nuuksio-7-8/

Lue myös