Jyrki Jalassuo Protun uudeksi toiminnanjohtajaksi

Tiedotteet / 21.3.2024

Protun uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Jyrki Jalassuo. Jalassuo osallistui Protun rekrytointiin joulukuussa ja hallitus teki päätöksen valinnasta 16.3. Toiminnanjohtajana Jalassuon vastuualueena on Protun operatiivisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen. Ohessa uuden TJ:n terveiset koko Protu-yhteisölle!

**

Tervehdys protut! Olen Jyrki Jalassuo, Protun uusi toiminnanjohtaja ja haluan tervehtiä teitä lyhyesti nyt heti, kun valintani varmistui. Aloitan virallisesti tehtävässäni tiistaina 2.4., heti pääsiäisen jälkeen.

Oma työhistoriani alkaa lasten, nuorten ja perheiden parissa jo 90-luvun puolivälissä. Olen työskennellyt lapsiperheiden sosiaali- ja lastensuojelupalveluissa sekä nuorisopsykiatrian puolella lähes 30 vuotta. Esimiestyössä ja vastuutehtävissä yrityksissä olen toiminut yli 20 vuotta.

Protu on tullut minulle tutuksi erityisesti leireille ohjaamieni nuorten kautta. Leiri on ollut monelle aikuistumisen kynnyksellä olleelle lastensuojelun asiakasnuorelle merkityksellinen kokemus. Nuoret ovat kertoneet lämpimiä muistoja leireiltä ja herättäneet mielenkiintoni Protun toimintaa kohtaan.

Tuon tullessani Protuun esimiestyön ja johtamisen kokemusta sekä uutta näkökulmaa Protun ja yhdistystoiminnan ulkopuolelta. Ulkopuolinen näkökulma on tärkeä kaikille kasvuvaiheessa oleville yksilöille ja yhteisöille. Palaute ja yhdessä ihmettely mahdollistavat sen muutoksen ja kasvun, jota Protussa on lähdetty hakemaan. Muutosten aikana haluan varmistaa osaltani, että säilytetään toiminnan ydin, joka sai minutkin kiinnostumaan Protusta, eli kohtaamieni nuorten kokemus hyväksytyksi ja kohdatuksi tulemisesta.

Olen innolla lähdössä uuteen pestiin ja odotan kohtaamisia, yhdessä tekemisen iloa, onnistumisia sekä haasteita, joita tehtävä tuo tullessaan.

Iloisin terveisin
Jyrki

Lue myös