Kaamoskarkelot 3.-5.11. Tuusulassa

Leirielämää / 26.10.2023

Ulkona alkaa olla jo kylmä ja lumoava talvi lähestyy. Se tarkoittaa tietysti sitä, että Protun rakastettu syystapahtuma Kaamoskarkelot saapuu taas!

Kaamoskarkelot järjestetään 3-5.11. Kesärinteessä Tuusulassa. Se on mukava ja lämminhenkinen tapahtuma kaikille protuille. Kaamoskarkeloiden teema tänä vuonna on Talven lumo, jonka mukana pääsemme pohtimaan niitä kauniita puolia talvessa, jotka usein jäävät näkemättä. Paikan päällä on mahtavaa ohjelmaa, mutta halutessaan siellä voi vain hengailla protuisassa seurassa. 

Tapahtuma alkaa perjantaina 3.11 klo 19.00 ja päättyy sunnuntaina 5.11 klo 16.00. Yhteiskuljetukset Kesärinteeseen lähtevät Helsingistä Kiasman edestä perjantaina klo 18.00 ja lauantaina samasta paikasta klo 9.00. Yhteiskuljetus takaisin Helsinkiin lähtee sunnuntaina klo 16 ja perillä ollaan noin klo 17 aikoihin.  

Kaamoskarkeloiden yhteydessä järjestetään Prometheus-leirin tuki ry:n syyskokous, johon kaikilla Protun jäsenillä on osallistumis- ja äänioikeus. Kokoukseen osallistuneet ovat myös oikeutettuja matkakorvauksiin. 

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa protu.fi/kaamoskarkelot. Ruokailut tapahtumassa maksavat 10€ kahdelta päivältä, mutta tapahtuma on muuten ilmainen.

Lue myös