Kesäduuni OP:n piikkiin Protulla? 15–17-vuotias, hae toimistoapulaiseksi 31.3. mennessä!

Tiedotteet / 5.3.2024

Protu on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa OP Uusimaa mahdollistaa nuorten kesätyötä yleishyödyllisissä yhdistyksissä lahjoittamalla nuoren palkan. Jos olet 15–17-vuotias nuori, voit hakea toimistoapulaiseksi Protun toimistolle (Pasila, Helsinki) vähintään kahden viikon ajaksi. 

Toimistoapulainen (3 hlö)

Kesätyö sisältää erilaisissa toimiston askareissa avustavia käytännön tehtäviä. Kesätyöntekijä pääsee mm. kokoamaan ja purkamaan leiri- ja tuotemyyntipaketteja, lajittelemaan leiritarvikkeita, auttamaan inventaarioissa ja järjestelemisessä sekä postittamaan. Työaikaa on hyödynnettävissä sovitusti myös leiriviestinnässä käytettävän mediamateriaalin keräämiseen leireiltä.

Hakijan tulee olla tuttu Prometheus-leirin tuki ry:n toiminnan kanssa ja käynyt Protun leirinvetäjiltäkin vaaditut koulutukset vuoden sisällä. Työssä ovat eduksi reippaus, tarkkuus, innokkuus sekä kyky toimia ihmisten kanssa.

Kesätyön tarkempi ajankohta on sovittavissa erikseen. Kokonaisuudessaan kahden viikon työaika voi jakautua pidemmälle ajalle kesän aikana. Tehtävään valitaan kolme henkilöä.

Hae tehtävään 31.3. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Prometheus-leirin tuki ry:n puheenjohtaja Alma Koivistolle. Kerro hakemuksessasi miksi sinä sopisit tehtävään. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: alma.koivisto@protu.fi.

Lisätietoa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta täällä: https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni-opn-piikkiin/nuorten-haku 

Lue myös