Kokenut protu: tule työvaliokuntaan!

Tiedotteet / 3.4.2023

Kokenut protutoimija: tule tukemaan jaostoja työvaliokuntaan! Valtaosa Protun toiminnasta tapahtuu vapaaehtoisvetoisissa jaostoissa. Jaostojen toiminnan helpottaminen ja tukeminen on siten Protulle oleellisen tärkeää, ja juuri tätä tehtävää ryhtyy hoitamaan uudelleenperustettava Protun työvaliokunta.

Työvaliokuntaan etsitään nyt tekijöitä. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen tehtävä, jossa pääsee tutustumaan Protun toimintaan kokonaisuutena, fasilitoimaan jaostojenvälistä yhteydenpitoa, perehdyttämään ja ohjaamaan jaostoja sekä tarjoamaan suoraa tukea jaostolaisille. Lisäksi työvaliokunta huolehtii tiedonkulusta jaostojen ja hallituksen välillä, osallistuu yleiskokousten yhteydessä pidettävien hallitusvaalien valmisteluun sekä koordinoi jastolaisrekrytointia yhdessä aktiivirekryjen kanssa.

Tehtävään haetaan protuja, joilla on jo kokemusta esimerkiksi hallituksesta tai jaostoista. Tehtävä sopii myös sellaisille, joilla omasta jaostotoiminnasta on kulunut pidempi aika, mutta jotka haluavat tehdä paluuta aktiivitehtäviin ja tarjota vuosien varrella karttunutta elämänkokemustaan jälleen Protun käyttöön.

Uusi työvaliokunta järjestäytyy Protun toimistolla (Pasila, Helsinki) pidettävässä kokouksessa lauantaina 29.4 klo 13. Toivomme, että uudet jäsenet pystyvät osallistumaan järjestäytymiskokoukseen. Riippuen siitä, mistäpäin Suomea uudet työväliokuntalaiset ovat, kokous voidaan tarvittaessa pitää myös Tampereella. Mukaan työvaliokuntaan voi hakea myös, vaikka järjestäytymiskokoukseen ei ole mahdollista osallistua.

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä jaostojen hyvinvoinnin ja osaamisen eteen: tehdään yhdessä jaostoista paras paikka toimia!

Voit hakea mukaan uuteen työvaliokuntaan Protun nettisivujen lomakkeella viimeistään lauantaina 15.4. täällä.

Lue myös