Kutsu Prometheus-leirin tuki ry:n yleiskokoukseen 25.5.2024

Tiedotteet / 6.5.2024

Prometheus-leirin tuki ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 25.5.2024 Pasilassa, Helsingissä (osoite Pasilankatu 2).

Odotamme alakerrassa osallistujia klo 12.50 asti. Sen jälkeen soita nro +358407222280 (Katja Koski, 1. varapuheenjohtaja), jotta tulemme avaamaan oven.

Kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä Zoomin kautta. Kokous toteutetaan klo 13. Valtakirjojen ja äänioikeuden tarkastaminen sekä äänestyslippujen jakaminen aloitetaan tuntia ennen kokouksen alkua.

Toivomme kaikilta osallistujilta ilmoittautumista kevätkokoukseen protu.fi-sivujen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 22.5.: https://www.protu.fi/tuote/kevatkokous-2024/

Ennen kokousta on tarjolla kahvi. Kokoukseen on kuitenkin mahdollista osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Etäosallistuminen kokoukseen onnistuu seuraavasta linkistä (puhelu avautuu klo 12): https://us02web.zoom.us/j/9347873384 (Meeting ID: 934 787 3384).

Löydät linkin myös Protun sivuilta: https://www.protu.fi/kevatkokous-2024/

Esityslista:
la 25.5.2024 kello 13

 1. Avataan kokous
   
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
   
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
   
 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
   
 5. Esitellään vuoden 2023 tilinpäätös, hallituksen toimintakertomus ja tilintarkastajien lausunto
   
 6. Vahvistetaan vuoden 2023 tilinpäätös
   
 7. Myönnetään vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille
   
 8. Hallituksen esitys sääntömuutokseksi
   
 9. Hallituksen esitys ohjesäännön muutokseksi
   
 10. Muut esille tulevat asiat
   
 11. Kokouksen päättäminen

Kokouksessa on äänioikeus kaikilla jäsenmaksunsa maksaneilla yhteisö-, perhe ja henkilöjäsenillä, jotka ovat vähintään 15-vuotiaita tai käyneet Prometheus-leirin. Olemme lähettäneet 11.4. ja 16.4. erillisillä sähköpostiviesteillä linkin, jolla jäsenet voivat maksaa vuoden 2024 jäsenmaksun (perhejäsenyyksien kohdalla viesti on lähetetty vain pääjäsenelle). Mikäli jäsenmaksu on maksettu alle viikkoa ennen kokousta, on siitä esitettävä kokouksessa kuitti yhdistyksen jäsenyyden tarkastavalle kokousvirkailijalle. Jäsenmaksun voi myös suorittaa kokouspaikalla ennen kokouksen alkua pankki- tai luottokortilla.

Jäsen voi valtuuttaa valtakirjalla toisen henkilön edustamaan itseään kokouksessa. Henkilöjäsenen kohdalla valtakirjan käyttäjän on oltava itsekin yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen valtakirjan tulee olla yksilöity ja yhteisön virallisen nimenkirjoittajan allekirjoittama. Henkilöjäsen voi toimittaa valtakirjan yhdistyksen verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet valtakirjan käytöstä löytyvät kevätkokouksen verkkosivuilta osoitteesta https://www.protu.fi/kevatkokous-2024/

Kokousdokumentit julkaistaan yhdistyksen sivuilla osoitteessa https://www.protu.fi/kevatkokous-2024/ viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kokouksessa noudatetaan uutta hallituksen vahvistamaa kokoustekniikkaa: https://docs.google.com/document/d/1N_b68pm5qACf6yVxr1_3BgbT5bPzOpJ52nHT5ifJQTs/edit?usp=sharing. Tutustuthan kokoustekniikkaan ja -materiaaleihin jo ennen kokousta.

Kokouksessa käytettävä pöytäkirjakieli on suomi. Jäsenet voivat kuitenkin halutessaan esittää puheenvuoronsa myös ruotsiksi. Svenskagruppen (svenska@protu.fi) pyrkii tarvittaessa tarjoamaan kokouksen aikana osanottajille käännösapua suomen ja ruotsin välillä.

RUOKAILU:
Kokousta ennen tarjoillaan kahvi.

MATKAKORVAUKSET:
Yhdistys myöntää kaikille kokoukseen osallistuville yhdistyksen jäsenille matkakorvaukset kokoukseen edullisimman tarkoituksenmukaisen kulkuneuvon mukaan.

Tervetuloa!
Prometheus-leirin tuki ry:n hallitus

Lue myös