Lisää protuleiripaikkoja tarjolla – suora ilmoittautuminen avautuu pe 12.4. klo 11

Protuleirille / 26.3.2024

Protun työ leirinvetäjien hankkimiseksi on tuottanut tulosta, ja pystymme järjestämään kesällä viisi lisäleiriä: Teisko 3.–10.6., 16.–23.6. ja 29.7.–5.8. sekä Retsola 23.–30.6. ja 30.6.–7.7. Paikkoja nuorten leireillä on ensi kesänä tarjolla enemmän kuin koskaan Protun historiassa!

Lisääntyneen tarjonnan ansiosta maaliskuussa jälkiarvonnassa jäi yli 60 paikkaa täyttämättä kesän leireillä. Muuttuneen tilanteen takia suljemme jälkiarvonnan ja avaamme jäljellä oleville paikoille suoran ilmoittautumisen. Leireille – ja samoin täynnä olevien leirien jonoihin – voi ilmoittautua Protun sivuilla perjantaina 12.4. klo 11 alkaen.

Lisätiedot Protun toimistolta: protu@protu.fi 

Tietoa kesän nuorten leireistä:

  • Kesällä järjestetään 64 nuorten leiriä 14–16-vuotiaille, joissa mukana 50 tavallista suomenkielistä leiriä ja 9 suomenkielistä teemaleiriä sekä 3 ruotsinkielistä tavallista leiriä ja 2 englanninkielistä kansainvälistä leiriä.
  • Voit tarkastella kesän nuorten leirejä leirihaussa: https://www.protu.fi/prometheus-leirille/leirit/ 
  • Jokaisen leirin kuvauksesta löytyy leiripaikan yhteystiedot, tietoa peseytymis- ja majoitusvarusteluista sekä esteettömyydestä.

Tietoa ilmoittautumisesta:

  • Leirille tai leirin jonoon ilmoittaudutaan Protun nettisivuilla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen edellyttää etukäteen luotua käyttäjätiliä. 
  • Käyttäjätilin voi luoda joko huoltaja tai nuori. Käyttäjätili luodaan aina omilla tiedoilla. Jos käyttäjä on alle 18-vuotias, lomake pyytää ilmoittamaan samalla myös huoltajan yhteystiedot, jolloin myös huoltajalle luodaan oma käyttäjätili (tai jos huoltajan tili on jo olemassa huoltajalle ilmoitetulla sähköpostilla, nuoren tilin ja huoltajan tilin välille muodostuu yhteys). Sekä leiriläisen että huoltajan käyttäjätunnuksena täytyy olla oma erillinen sähköpostiosoite.
  • Voit maksaa leirin heti tai valita laskun. Samalla voit tarvittaessa pyytää vähävaraisalennusta (perusalennus tai erityisalennus).
  • Osallistujana tai jonossa voi olla vain yhdelle leirille. Leirille tai jonoon ei voi ilmoittautua, jos on jo leirillä osallistujana tai jonossa. Ilmoittautumisen tai jonopaikan voi halutessaan perua.
  • Jonossa oleva saa paikan leirille siinä tapauksessa, että joku leirille jo ilmoittautunut peruu ilmoittautumisensa.

Lue myös