Nuorisotyön osaaja tai kokenut protu: hae kriisitukeen kesän protuleireille (DL 16.5.)! 

Tiedotteet / 12.5.2023

Haemme kiireisellä aikataululla Protun kriisitukeen henkilöitä tukemaan kesän leiritiimejä kriisitilanteiden selvittämisessä. Kriisituki huolehtii siitä, että tiimeillä on 24/7 puhelimen kautta saavutettava kriisineuvonta ja kriisien selvittelypalvelu käytössä. Tehtävästä maksetaan palkkio.

Kriisitukeen valitaan henkilöitä, joilla on sotealan osaamista, kokemusta erityisesti nuorten kanssa työskentelystä ja ymmärrystä ongelmista, joita nuorten leireillä voi syntyä. Tukeen valitaan myös protukokeneita, joilla on vähintään 3 vuoden kokemus leireiltä ja 1 vuoden kokemus muusta aktiivitoiminnasta. 

Kriisituessa kohdataan ristiriitatilanteita, joissa neuvottelutaidot sekä rajojen vetämisen taidot ovat eduksi. Joidenkin kriisien selvittäminen voi vaatia yhteistyötä viranomaisten kanssa. Kriisihenkilöt muodostavat keskinäisen neuvoston, jolloin kriisien selvittämisessä on apuna vertaistuki. Lisäksi kriisipoppoolla on käytössään Protun toimintamallit ja ohjeet.

Kriisituessa toimiville maksetaan 1 000 € palkkio kesästä. Mikäli kriisihenkilö sitoutuu selvittämään tiettyä kriisitilannetta, hänelle maksetaan lisäksi ylimääräinen 50 € / h palkkio. 

Työn malli tarkentuu toukokuun loppuun mennessä ja sitä muokataan yhdessä tehtävään valituille sopivaksi.

Hae tehtävään viimeistään tiistaina 16.5. Tehtävään valitaan 4–6 henkilöä. Valinnoista ilmoitetaan 22.5.

Hae täällä: https://www.protu.fi/kriisitukeen-kesalle-2023/

Lisätiedot: turvallisuus@protu.fi

Lue myös