Protu hakee toiminnanjohtajaa

Tiedotteet / 8.11.2023

Etsimme toiminnanjohtajaa kehittämään yhdistystä, ohjaamaan sen toimintaa ja tekemään Protun kasvuloikkaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu yhdistyksen operatiivisen toiminnan johtaminen sekä aktiivinen yhteistyö sidosryhmien kanssa, nuorisoalan seuraaminen ja yhdistyksestä viestiminen julkisuudessa yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa. Toiminnanjohtaja työskentelee päivittäin yhteistyössä yhdistyksen eri toimielimissä vaikuttavien nuorten kanssa, koordinoi ja tukee jaostojen, työryhmien sekä yhdistyksen hallituksen toimintaa. 

Toivomme toiminnanjohtajalta arvolähtöisyyttä, innovatiivisuutta, vahvaa organisointikykyä sekä aitoa halua tehdä vaikuttavaa nuorisotyötä nuorten parissa. Koska yhdistyksen toiminta on taloudellisesti merkittävää, toiminnanjohtajalla tulee olla vahva taloushallinnon osaaminen ja kokemus organisaation talouden johtamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • johtajakokemusta joko yritystoiminnassa tai järjestössä
  • vahvaa taloushallinnon osaamista
  • esimiestaitoja ja henkilöstöhallinnon osaamista
  • kyky uudistaa, luoda ja johtaa prosesseja
  • erinomaiset vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja viestintätaidot
  • kykyä käyttää sujuvasti eri tietojärjestelmiä ja viestintäkanavia
  • paineensietokykyä ja joustavuutta vaihteleviin ja osin haastaviin työaikoihin
  • eduksi luetaan nuorten vapaaehtoistoiminnan tuntemus sekä Prometheus-leirin tuki ry:n toiminnan tunteminen

Työajat ovat joustavat ja työtä voi tehdä suurelta osin, mutta ei kokonaan etänä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilassa. Tehtävä sisältää sekä ilta- että viikonlopputyötä ja matkustamista kotimaassa. Työhön liittyy merkittävää päivystysvastuuta myös kesäaikaan, leirien ollessa käynnissä. Tehtävässä tukenasi on kokenut toimistotiimi. Toiminnanjohtaja on yhdistyksen palkatun henkilöstön esihenkilö.

Hakuaika päättyy 23.11.2023.
Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen + CV lähetetään sähköpostiosoitteeseen alma.koivisto@protu.fi.

Ensimmäisen haastattelukierroksen haastattelut järjestetään 27.11.–5.12. Työtehtävät alkavat 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa 14.–15.11. klo 10–14 Prometheus-leirin tuki ry:n hallituksen puheenjohtaja Alma Koivisto (+358 50 550 6971).

Protu eli Prometheus-leirin tuki ry on valtakunnallinen nuorisojärjestö. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja vastuullisuus. Uskomme vahvasti vuoropuheluun, nuorten kykyyn päättää omasta elämästään ja vaikuttaa yhteiskunnassa, yhdessä oppimiseen sekä omaehtoiseen tekemiseen. Yhdistyksen tavoitteena on turvata uskontokuntiin kuulumattomien nuorten mahdollisuus osallistua aikuistumisleirille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten nuorten kanssa, jotka kantavat merkittävää vastuuta yhdistyksen kokonaisuudesta. Yhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto ovat protuleirit, joita järjestetään vuosittain noin 60 ja joille osallistuu yli 1000 leiriläistä. Tarve näille leireille on kasvanut viime vuosina huimasti, ja siksi yhdistyksellä on tavoitteena kasvaa voimakkaasti tulevina vuosina, voidaksemme tarjota leirikokemuksen yhä useammalle nuorelle.

Lue myös