Protu lanseeraa avoimen haun: Protuleirin ohjelmasuunnittelija & Protun Ideavaraston läpikävijä

Mukaan toimintaan / 28.2.2024

Protu lanseeraa avoimen haun seuraaviin pesteihin!

Protuleirin ohjelmasuunnittelija

Etsimme 2 kpl kokenutta ja innostunutta protua luomaan leirien tueksi esimerkkipäivä- ja viikkorungot tiimien suunnittelua helpottamaan. Rungot eivät tule olemaan tiimiläisiä sitovia. Ne tarjoavat tasapainoisen mallin, jota tiimiläiset voivat halutessaan hyödyntää pohjana omassa leirirungon työstössään.

Tehtävänä on suunnitella vähintään kaksi eri versiota kokonaisesta leiristä ja kirjoittaa auki päiväkohtaiset rungot ohjelmanumeroineen ja ohjeineen. Suunnittelun tulee perustua tavoiteruusukkeeseen sekä jokaiselle leiriteemalle asetettuihin tavoitteisiin.

Tehtävää voi hakea yksinään tai parin kanssa. Jos valinta kohdistuu yksittäisiin hakijoihin, heidän odotetaan tekevän yhteistyötä. Yhdistämme silloin henkilöt keskenään. 

Tehtävän kriteerit:

  • Kokenut protu: sinulla on kokemusta protutoiminnasta jo pitkään.
  • Leirien vetäminen: olet toiminut leiritiimissä vähintään kahdesti.
  • Jäsenyys: sinulla tulee olla voimassa oleva Protun jäsenyys.
  • Pedagoginen osaaminen: etuna on, mikäli sinulla on kasvatusalan koulutusta tai kokemusta.

Mikäli tunnet, että sinulla on tarvittava kokemus ja intohimo toteuttaa unohtumattomia leirikokemuksia, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen puheenjohtajisto@protu.fi viimeistään ma 18.3. Voitte lähettää hakemuksen myös parina. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella puheenjohtajisto@protu.fi.

Mainitse hakemuksessasi, miten täytät kriteerit ja miksi juuri sinä olisit sopiva valinta tähän tehtävään.

Palkkio yhteensä 300 e (150 e / henkilö) toimeksiantosopimuksella. Työn tulee olla valmis huhti-toukokuun taitteessa tiimikoulutuksiin mennessä.

Protun Ideavaraston läpikävijä

Etsimme kokenutta ja innostunutta henkilöä läpikäymään Protun Ideavaraston. Tehtävänäsi on perata ohjelmaideat, tarkastaa ovatko ne ajantasaisia, linjassa leiriteemojen tavoitteiden ja yhdistyksen arvojen kanssa sekä kehittää hyviä ideoita eteenpäin ja kirjauksiltaan selkeämmiksi.

Tehtävän kriteerit:

  • Kokenut protu: sinulla on vahva tausta protutoiminnassa ja olet toiminut aktiivisesti Protun parissa.
  • Leirien vetäminen: olet vetänyt vähintään kaksi leiriä ja sinulla on kokemusta leiritoiminnan organisoinnista ja toteuttamisesta.
  • Jäsenyys: sinulla tulee olla voimassa oleva Protun jäsenyys.
  • Kasvatusalan ammattilainen: etuna on kasvatusalan koulutus tai kokemus, joka tukee pedagogista osaamista.
  • Discourse-alustan tuntemus: plussaa, jos olet perehtynyt Discourse-alustaan, sillä Ideavarastomme on toteutettu tällä työkalulla.

Mikäli tunnet, että sinulla on tarvittavat taidot ja kokemus tähän tehtävään, lähetä meille vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen puheenjohtajisto@protu.fi viimeistään ma 18.3. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella puheenjohtajisto@protu.fi. Mainitse hakemuksessasi, miten täytät kriteerit ja miksi juuri sinä olisit sopiva valinta tähän tehtävään.

Palkkio 150 e toimeksiantosopimuksella. Työn tulee olla valmis huhti-toukokuun taitteessa tiimikoulutuksiin mennessä.

Lue myös