Protun terveiset – huhtikuu 2024

Tiedotteet / 24.4.2024

Arvoisin Protun jäsenistö! Tästä julkaisusta löydät tietoa Protun viimeaikaisesta toiminnasta ja tulevista suunnitelmista.

1. Protussa tapahtuu:

  • Rekrytointiryhmä kokoamisraportti: Protu onnistui saamaan kasaan kokonaiset 68 leiritiimiä! Tämä merkitsee sitä, että leirejä on tänä vuonna lähes 15 % enemmän kuin viime kesänä ja paikkoja nuorten leireillä on tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin. Lämmin kiitos kaikille tämän mahdollistaneille aktiiveille!
  • Vuoden 2023 toimintakertomus sekä tilinpäätös ovat nyt vahvistettu. Molemmat näistä tulevat jäsenistön vahvistettavaksi kevätkokoukseen! 🙂
  • Toiminnanjohtajan talouskatsaus läpikäytiin hallituksen toimesta. Tämän lisäksi työstettiin myös toiminnanjohtajan raportointimallia.

  2. Tulevia asioita Protussa:

   • Hallinnollisten prosessien sekä vuosikellojen selkeämpi visualisointi tulevaisuutta varten. Tarkoituksena on tehdä Protun toiminnasta selkeämpää ja läpinäkyvämpää.
   • KEVÄTKOKOUS! Protun kevätkokous järjestetään 25.5. Helsingissä. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenille lähiaikoina! Merkatkaa kalenteriin ja vetäkää mukaan kanssa-aktiivinne. Toivon mukaan nähdään mahdollisimman moni teistä siellä!

   Lopuksi haluamme yhdessä kiittää jokaista protua osallistumisesta toimintaan!

   T. Hallituksesta Alex (2. vpj), se hallituslainen, jonka toinen vapaa-ajan harrastus on kollaasien linjatuottaminen.

   PS Meihin hallituksessa voi aina olla yhteydessä matalalla kynnyksellä osoitteessa: hallitus@protu.fi

   Lue myös